• سه‌شنبه / ۴ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۰
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1404060401861
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

در راستای ارتقاء نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان صورت گرفت

فعال‌سازی سامانه نماد برای رؤسای مناطق آموزش‌ و پرورش

فعال‌سازی سامانه نماد برای رؤسای مناطق آموزش‌ و پرورش

بنابر اعلام وزارت آموزش و پرورش، سامانه نماد با هدف تقویت نقش نظارتی و مدیریتی برای رؤسای مناطق ادارات آموزش‌وپرورش، فعال شد.

به گزارش ایسنا، سامانه نماد با هدف تقویت نقش نظارتی و مدیریتی برای رؤسای مناطق ادارات آموزش‌وپرورش، فعال شد. این اقدام در راستای توسعه نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان و ارتقاء سطح سلامت روانی و اجتماعی آنان صورت گرفته است.

سامانه نماد از طریق پنجره واحد خدمات الکترونیک (my.medu.ir) و ورود به بخش سازمانی(سها) از روز ۲۵مرداد ماه در دسترس رؤسای مناطق است.

با فعال‌سازی این نقش، رؤسای مناطق به عنوان ناظر عالی طرح نماد در سطح منطقه، امکان پایش، ارزیابی و هدایت فرآیندهای مرتبط با مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان را خواهند داشت. این نقش شامل نظارت بر عملکرد مدارس، بررسی گزارش‌های غربالگری، و هدایت ارجاعات به مراکز تخصصی مشاوره و حمایت اجتماعی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha