• دوشنبه / ۷ مهر ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۷
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404070704617
  • خبرنگار : 71658

۸ کشته و ۱۴ زخمی در پی تصادف اتوبوس در جنوب مصر

۸ کشته و ۱۴ زخمی در پی تصادف اتوبوس در جنوب مصر

وزارت بهداشت و جمعیت مصر اعلام کرد در پی واژگونی یک دستگاه اتوبوس مسافربری در جاده‌ای بیابانی در استان «منیا» واقع در جنوب این کشور، دست‌کم هشت تن کشته و ۱۴ تن دیگر زخمی شدند.

به گزارش ایسنا،‌ طبق اطلاعات منتشر شده در صفحه فیسبوک استان منیا، این حادثه زمانی رخ داد که اتوبوس در حال حمل مسافر از منیا به سمت «قاهره» بود. مجروحان برای درمان به مرکز پزشکی منتقل شدند.

راننده نیز در میان کشته‌شدگان این حادثه بوده و علت حادثه هنوز مشخص نیست.

به گزارش شینهوا، تصادفات جاده‌ای در مصر به دلیل عواملی مانند سهل‌انگاری در اجرای قوانین راهنمایی و رانندگی و نگهداری ضعیف جاده‌ها رایج است. با این حال، در سال‌های اخیر، این کشور با ساخت جاده‌ها و پل‌های جدید برای کاهش ازدحام در تلاش برای بهبود زیرساخت‌های خود بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha