• دوشنبه / ۷ مهر ۱۴۰۴ / ۱۶:۰۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404070704630
  • خبرنگار : 30147

افزایش قیمت مرغ در بجستان در پی نبود کشتارگاه

افزایش قیمت مرغ در بجستان در پی نبود کشتارگاه

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار بجستان گفت: نبود کشتارگاه طیور و هزینه‌های حمل‌ونقل بالا موجب شده که مرغ‌های وارداتی از کاشمر و دیگر مناطق با قیمت‌های بیشتری به دست مصرف‌کنندگان در این شهرستان برسد.

حمیدرضا داورکیا در گفت‌وگو با ایسنا بر ضرورت راه‌اندازی یک کشتارگاه مرغ در این منطقه تأکید کرد و از نهادهای مربوطه خواست تا اقدامات لازم برای راه‌اندازی این پروژه را به سرعت انجام دهند.

وی با بیان اینکه نبود کشتارگاه در این شهرستان یکی از دلایل اصلی افزایش قیمت مرغ برای مردم است، اظهار کرد: علیرغم وجود ۶۱ واحد مرغداری در شهرستان که سالانه نزدیک به هفت هزار و ۸۰۰ تُن گوشت سفید تولید می‌کنند، اما هنوز فاقد یک کشتارگاه مرغ هستیم.

فرماندار بجستان تصریح کرد: این وضعیت باعث می‌شود که تولیدکنندگان نتوانند از ظرفیت‌های موجود بهره‌برداری کنند و در عوض، مردم مجبور به خرید مرغ‌های وارداتی از شهرهای دیگر با هزینه‌های بالا هستند.

وی در ادامه به مزایای تأسیس کشتارگاه مرغ اشاره و اظهار کرد: این اقدام می‌تواند به بهبود کیفیت گوشت، کاهش هزینه‌ها و افزایش دسترسی مردم به محصولات تازه و باکیفیت کمک کند.

داورکیا همچنین به ایجاد اشتغال برای جوانان و رونق اقتصادی شهرستان در پی راه‌اندازی کشتارگاه طیور اشاره و اظهار کرد: یک کشتارگاه مرغ می‌تواند فرصت‌های شغلی جدیدی را ایجاد کند و به توسعه صنایع وابسته به کشاورزی و دامداری در بجستان کمک کند.

فرماندار بجستان همچنین از سرمایه‌گذاران محلی و خارجی دعوت کرد تا در این پروژه مشارکت کنند، در بجستان توانایی و ظرفیت‌های زیادی داریم و سرمایه‌گذاران می‌توانند به توسعه زیرساخت‌های لازم برای تأسیس کشتارگاه کمک کنند. این سرمایه‌گذاری نه تنها به نفع تولیدکنندگان خواهد بود، بلکه مردم نیز از آن بهره‌مند خواهند شد.

وی تأکید کرد: این پروژه باید در اولویت قرار گیرد و ما نیاز داریم که مسئولان در این زمینه همکاری و هماهنگی بیشتری داشته باشند؛ باید به مردم نشان دهیم که به فکر بهبود شرایط اقتصادی آن‌ها هستیم.

داورکیا همچنین به مشکلاتی که ناشی از عدم وجود کشتارگاه در شهرستان به وجود آمده اشاره و اظهار کرد: بدون وجود یک کشتارگاه، تولیدکنندگان نمی‌توانند محصولات خود را به درستی فرآوری کرده و به بازار عرضه کنند. این مسئله باعث می‌شود که بسیاری از مرغداران از فعالیت خود ناامید شوند و در نتیجه، تولید گوشت مرغ در شهرستان کاهش یابد.

وی تأکید کرد: ما به دنبال ایجاد شرایطی هستیم که تولیدکنندگان محلی بتوانند به راحتی محصولات خود را به بازار عرضه کنند و مردم نیز بتوانند از گوشت مرغ با کیفیت و قیمت مناسب بهره‌مند شوند.

فرماندار بجستان در پایان ابراز امیدواری کرد که با راه‌اندازی کشتارگاه مرغ، شهرستان بتواند به یکی از مراکز مهم تولید و عرضه گوشت مرغ تبدیل شود و در نهایت به بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم کمک کند.

ارزش ناخالص اقتصادی تولیدات کشاورزی و دامپروری بجستان سالانه افزون بر هشت هزار و ۱۸۶ میلیارد ریال است که ۱.۸ درصد ارزش تولیدات استان خراسان رضوی را شامل می‌شود.

مرکز شهرستان بجستان در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب غربی مشهد قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha