• سه‌شنبه / ۳۰ دی ۱۴۰۴ / ۲۰:۰۵
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404103016873
  • خبرنگار : 71649

تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران چهارشنبه باز است

تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران چهارشنبه باز است

با وجود ابلاغ تعطیلی فردا چهارشنبه از سوی استانداری تهران، تمامی میادین و بازارهای میوه و تره بار شهرداری تهران باز است.

به گزارش ایسنا، به دنبال ابلاغ تعطیلی فردا چهارشنبه از سوی استانداری تهران، روابط عمومی سازمان مدیریت میادین در اطلاعیه‌ای اعلام کرد تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار باز است و به صورت تمام وقت فعالیت دارند.

در این اطلاعیه آمده است: با توجه به ابلاغ خبر تعطیلی فردا چهارشنبه اول بهمن‌ماه از سوی استانداری تهران، تمامی بازارها و میادین میوه و تره‌بار فعال است.

بر همین اساس تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار فردا چهارشنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ و از ساعت ۱۴.۳۰ تا ۱۹ باز هستند.

براساس گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، همچنین شهروندان می‌توانند با استفاده از اپلیکیشن شهرزاد تمامی مایحتاج خود را سفارش داده تا در کوتاه‌ترین زمان و با همان کیفیت خرید حضوری تهیه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha