• چهارشنبه / ۵ آذر ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۵
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404090502837
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

یک واحد نانوایی صنعتی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود

یک واحد نانوایی صنعتی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از آغاز راه‌اندازی یک واحد نانوایی صنعتی در استان با هدف ساماندهی و کنترل قیمت عرضه نان در سوپر مارکت‌ها خبرداد.

عباس میراحمدی اظهار کرد: با هدف ارتقا کیفیت نان و جلوگیری از تخلفات احتمالی عرضه نان در سوپر مارکت‌ها و حذف واسطه‌های غیر مجاز یک واحد نانوایی صنعتی با ظرفیت ۲۰۰۰ قرص نان در ساعت در شرف راه‌اندازی است.

وی بیان کرد: با راه‌اندازی این نانوایی نان با بسته‌های دولتی ۵ تایی با قیمت مصرف کننده هر بسته حدود ۲۴۰۰۰ تومان و بسته ۱۰ تایی ۳۲۵۰۰ تومان در سطح سوپر مارکت ها عرضه خواهد شد. 

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی اعلام کرد: در نظر داریم با افزایش ظرفیت چنین نانوایی‌هایی در سطح استان عرضه نان در سوپر مارکت‌ها ساماندهی و علاوه بر نانوایی‌های دولتی نانوایی آزادپز نیز نان با کیفیت در بسته‌بندی مناسب قیمت مصوب و با شرایط بهداشتی و قیمت مناسب راه‌اندازی و از عرضه غیرمجاز نان در سوپر مارکت‌ها جلوگیری شود.

وی در خصوص اقدامات انجام شده در راستای ارتقای کیفیت آرد و ترویج نان کامل، تصریح کرد: رتبه‌بندی کارخانجات آرد استان با همکاری اداره کل استاندارد، اداره کل غله، معاونت غذا و دارو ،صمت در راستایی برنامه‌ریزی جهت تعیین سهمیه گندم کارخانجات بر اساس رتبه، برگزاری جلسات کارشناسی برای ترویج استفاده از نان کامل با استفاده از آرد کامل از اقداماتی است که در راستای ارتقای کیفیت آرد و ترویج نان کامل در حال انجام است.

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی بیان کرد: در راستای توزیع عادلانه آرد نوع ۶ و تأمین نیاز شهروندان، برش شهرستانی آرد نوع ۶ برای ۱۲ شهرستان استان، معرفی نانوایان جدیدالاحداث با سهمیه آرد نوع  ۶ و  کمک به تأمین نیاز شهروندان استان به نان باکیفیت انجام شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در روز چهارشنبه پنجم آذر، وی خاطرنشان کرد: اقدامات تاثیرگذاری در خصوص بهبود کیفیت گندم و آردبرنامه‌ریزی شده است که انجام آنالیز تخصصی گندم استان با همکاری یک کارخانه آرد، تعیین شاخص‌های مهم کیفیت نان براساس نتایج آنالیز و برنامه‌ریزی برای کشت گندم با کیفیت بالا در آینده با همکاری واحد تولیدات گیاهی و مرکز تحقیقات کشاورزی، بخشی از این اقدامات است. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha