• جمعه / ۲۷ شهریور ۱۳۸۳ / ۱۰:۳۲
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 8306-07691
  • خبرنگار : 71216

دانش‌آموزان 10 تا 20 درصد قربانيان حوادث اداره سلامت مـدارس وزارت بهـداشـت هشدار داد: مصرف مواد غذايي فاقد ارزش زمينه سوءتغذيه دانش‌آموزان را فراهم مي‌كند

دانش‌آموزان 10 تا 20 درصد قربانيان حوادث 
اداره سلامت مـدارس وزارت بهـداشـت هشدار داد: 
مصرف مواد غذايي فاقد ارزش زمينه سوءتغذيه دانش‌آموزان را فراهم مي‌كند

كارشناس اداره سلامت مدارس وزارت بهداشت، «زمين خوردن» را شايعترين حادثه در مدارس اعلام و تصريح كرد: 10 تا 20 درصد كل قربانيان حوادث، دانش‌آموزان هستند كه در مدرسه و يا مسير «مدرسه ـ خانه» دچار سانحه مي‌شوند.

دكتر حسن نوري در گفت‌وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، براي كاهش حوادث توصيه كرد: دانش‌آموزان به ويژه كودكان دبستاني تنها به مدرسه نروند.

وي افزود: آموزش عبور صحيح از خيابان، به دنبال توپ ندويدن، خارج نشدن يكباره از پشت اتومبيل‌ها و .... همگي از نكاتي است كه والدين براي كاهش ميزان بروز سوانح و حوادث بايد به فرزندان خود آموزش دهند.

نوري اظهارداشت: همچنين اقداماتي از قبيل به كار نبردن وسايل خطرناك و نوك‌تيز در مدارس، بايد مورد توجه مسؤولان قرار گيرد؛‌ همچنين امكان سرسره‌بازي دانش‌آموزان به ويژه دبستاني‌ها از پلكان‌ها نيز سلب شود.

اين كارشناس اداره سلامت مدارس وزارت بهداشت ادامه داد: با بازگشايي مدارس و تغيير آب و هوا، يكسري بيماريهاي عفوني شايع مي‌شود كه از آن جمله مي‌توان به بيماريهاي تنفسي نظير سرماخوردگي، آنژين چركي و .... اشاره كرد.

وي بيماريهاي گوارشي نظير گاسترو آنژين، اسهال، استفراغ و بيماريهاي انگلي ژيارديا و كوكسي‌ها را نيز از ديگر بيماريهاي شايع در بين دانش‌آموزان دانست كه براي پيشگيري از بروز اين بيماريها بايد يكسري راهكارها از سوي مسؤولان انديشيده شود.

نوري به دانش‌آموزان به منظور جلوگيري از بروز سرماخوردگي‌هاي جمعي و غيبت‌هاي طولاني توصيه كرد كه از دست دادن به همكلاسي‌هاي خود، عطسه و سرفه بر روي ديگران و خوردن اشتراكي مواد خوراكي پرهيز كنند.

اين كارشناس اداره سلامت مدارس تاكيد كرد:‌ مصرف مواد فاقد ارزش غذايي كه توسط دستفروشان در اطراف مدارس به فروش مي‌رسند نه تنها از نظر بهداشتي مضر، بلكه خوردن اين مواد سبب بي‌اشتهايي شده و زمينه بروز سوء تغذيه، كم وزني و يا چاقي بيمارگونه را فراهم مي‌كنند.

وي ادامه داد: مصرف لبنيات و گوشت به دليل داشتن پروتئين كافي براي رشد دختران دانش‌آموز الزاميست و در غير اين صورت حبوبات جايگزين خوبي براي پروتئين حيواني است.

دكتر نوري در پايان به دانش‌آموزان توصيه كرد: استفاده از ميوه و سبزيجات تازه، ورزش، قرار گرفتن در معرض نور آفتاب به ويژه براي دختران به منظور پيشگيري از بروز پوكي استخوان در سنين بالاتر ضروري است.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha