• چهارشنبه / ۱ خرداد ۱۳۹۲ / ۰۹:۳۸
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 92030100139

هدایت تحصیلی مدارس اجباری است؟

مدیران مدارس حق اخذ وجه در قالب کمک به مدرسه را ندارند

مدیران مدارس حق اخذ وجه در قالب کمک به مدرسه را ندارند

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دریافت هر نوع وجهی در زمان ثبت‌نام از دانش‌آموزان ممنوع است، گفت: مدیران مدارس می‌توانند از محل دریافت‌ هزینه‌های فوق برنامه برای امور اجرایی هزینه کنند.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دریافت هر نوع وجهی در زمان ثبت‌نام از دانش‌آموزان ممنوع است، گفت: مدیران مدارس می‌توانند از محل دریافت‌ هزینه‌های فوق برنامه برای امور اجرایی هزینه کنند.

ابراهیم سحرخیز در گفت‌وگو با خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره اخذ وجه از دانش‌آموزان و اولیا، گفت: مدارس بر اساس قانون می‌توانند از محل دریافت‌های فوق برنامه جهت تامین هزینه‌ها در امور جاری مدارس استفاده کنند، اما بر اساس بخشنامه، مدیران حق اخذ وجه اجباری در قالب کمک به مدرسه را ندارند.

وی افزود: مدیران مدارس ملزم به رعایت بخشنامه‌های صادره از سوی وزارت آموزش و پرورش هستند و باید قوانین اعلام شده در زمان ثبت‌نام را رعایت کنند.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش در رابطه با هدایت تحصیلی دانش‌آموزان برای ورود به هنرستان‌ها و یا ادامه تحصیل در رشته‌های مختلف نظری، تجربی و ریاضی نیز گفت: در حال حاضر هیچ دبیرستان و مدرسه راهنمایی بدون مشاور نداریم و خانواده‌ها در زمان انتخاب رشته باید نظرات مشاوران را مد نظر قرار دهند.

سحرخیز ادامه داد: مشاوران علاوه بر علاقه دانش‌آموز، استعداد و میزان موفقیت دانش‌آموزان را مورد ارزیابی قرار می‌دهند، لذا توصیه می‌شود خانواده‌ها ضمن توجه به آینده شغلی فرزندان خود، سیاست‌های کلان کشور را نیز در نظر بگیرند و در انتخاب رشته تحصیلی فرزندان خود نهایت دقت را داشته باشند.

وی تاکید کرد: در برخی موارد برخی از خانواده‌ها از مشاوره‌های خارج از مدرسه استفاده می‌کنند که توصیه می‌شود نظرات کارشناسان، مشاوران و معلمان مدرسه را در اولویت مشورت خود برای انتخاب رشته تحصیلی فرزندان خود قرار دهند.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه هدایت تحصیلی اجباری برای هیچ دانش‌آموزی انجام نمی‌شود، تصریح کرد: در برخی موارد عنوان می‌شود مدارس به اجبار دانش‌آموزان را به رشته‌های تحصیلی هدایت می‌کنند، این در حالی است که در بسیاری از موارد به اصرار دانش‌آموز و خانواده، رشته تحصیلی برای دانش‌آموز انتخاب می‌شود که پس از آغاز سال تحصیلی، از لحاظ آموزش و تحصیل آنها را دچار مشکل می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha