• دوشنبه / ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ / ۲۱:۴۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404062414576
  • خبرنگار : 71621

ناتو عملیات «نگهبان شرقی» را آغاز کرد

ناتو عملیات «نگهبان شرقی» را آغاز کرد

سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) عملیات جدیدی با نام «نگهبان شرقی» را برای تقویت امنیت در جناح شرقی خود آغاز کرد.

به گزارش ایسنا، ناتو اعلام کرد که این اقدام نظامی در واکنش به نقض‌های مکرر حریم هوایی انجام می‌شود و با هدف تقویت موضع بازدارندگی و دفاعی این ائتلاف در شرق اروپا طراحی شده است. بر اساس این بیانیه، متحدان ناتو از هم‌اکنون استقرار نیروها و تجهیزات خود را آغاز کرده‌اند.

«مارک روته» دبیرکل ناتو با اعلام آغاز این عملیات گفت که این فعالیت نظامی طیف گسترده‌ای از ظرفیت‌ها و تجهیزات متحدان ناتو را دربر خواهد گرفت و عملیات نگهبان شرقی نشان می‌دهد که ناتو همواره آماده دفاع است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha