• چهارشنبه / ۲۸ آبان ۱۳۹۳ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 93082814845
  • خبرنگار : 71467

بانک‌ها به پرداخت آسان وام ازدواج مکلف شدند

بانک‌ها به پرداخت آسان وام ازدواج مکلف شدند

در ادامه تسهیل روند پرداخت وام ازدواج در شبکه بانکی، بانک مرکزی به 17 بانک و صندوق قرض الحسنه تاکید کرد که موانع دیگر موجود در مسیر متقاضیان را تا حد امکان برطرف کنند.

در ادامه تسهیل روند پرداخت وام ازدواج در شبکه بانکی، بانک مرکزی به 17 بانک و صندوق قرض الحسنه تاکید کرد که موانع دیگر موجود در مسیر متقاضیان را تا حد امکان برطرف کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، از حدود چهار ماه گذشته تاکنون که پرداخت تسهیلات ازدواج در دور تازه‌ای وارد شد و متقاضیان بیشتری در ردیف دریافت کنندگان قرار گرفتند به طور معمول با توجه به اولویت ثبت نام و مدت زمان تعیین شده موفق به گرفتن وام ازدواج سه میلیون تومانی شدند.

سخت گیری ها کمتر شد

اما در خلال پرداخت تسهیلات ازدواج برخی مسایل موجب تاخیر در دریافت و یا ایجاد مشکلاتی برای زوج ها شده بود که بانک مرکزی اخیرا در نامه‌ای به 17 بانک نسبت به راه‌اندازی مسیر پرداخت وام به کلیه متقاضیان از جمله افرادی که دچار مشکل شده بودند تاکید کرد.

براین اساس بانکهای ملی، صادرات، تجارت، ملت، سپه، رفاه کارگران، کشاورزی، مسکن، توسعه تعاون، پارسیان، انصار، دی، قرض الحسنه مهر ایران، ایران زمین، شرکت پست بانک و صندوق مهر امام رضا(ع) مورد خطاب بانک مرکزی قرار گرفتند تا امکان پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به متقاضیانی که در مهلت مقرر نسبت به ثبت نام در سامانه ازدواج اقدام کرده‌اند فراهم شود.

اداره اعتبارات بانک مرکزی به این بانکها اعلام کرده است که با توجه به لزوم وحدت رویه بین بانکهای فعال در سامانه ازدواج، دستور دهند تا اگر متقاضیان در مهلت مقرر یعنی سال ثبت عقد ازدواج و سال بعد از آن همچنین مطابق با شرایط مندرج در سامانه ثبت نام کرده‌اند شعب مربوطه نسبت به تشکیل پرونده و پذیرش متقاضی اقدام کنند.

اما بانک مرکزی این را هم به بانکها تاکید کرده که حتی در صورت ثبت نام قبلی متقاضی در سایر بانکهای عامل که بعد آن را تغییر داده و یا مهلت مقرر هم گذشته باشد بازهم فرصت پرداخت تسهیلات ازدواج را برای زوجین ایجاد کنند.

در عین حال که باید تعیین شعبه برای متقاضیان به ترتیب اولویت ثبت نام در سامانه انجام شود.

بنابر این گزارش در حالی موانع پرداخت وام ازدواج به مرور در حال برطرف شدن است که با توجه به آخرین آمار ارائه شده در پایان نیمه ایتدایی امسال در تسهیلات اعطایی در حال حاضر می توان پرداخت حدود 500 هزار وام از اول سال تاکنون را تخمین زد.

این در حالی است که پیش‌بینی‌های بانک مرکزی نشان می‌دهد که تعداد متقاضیان وام ازدواج در شش ماهه دوم سال جاری با احتساب متقاضیان در صف کنونی، به حدود یک میلیون و 500 هزار نفر افزایش یابد که با فرض سقف فردی سه میلیون تومانی تسهیلات قرض الحسنه ازدواج جمعا به 4500 میلیارد تومان منابع قرض الحسنه برای پوشش نیاز است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۸-۲۸ ۱۱:۳۱

چي شد طرح حمايت از جوانان. با اين وضعيت اگر هم مبلغ گفته شده رو بدن که نمي دن با اين پول فقط ميشه حداکثر 2 ماه رو گذروند و يه عمر قسطشو داد. چون نه ميشه با اين پول کار ديگه اي کرد نه چيزي خريد! گناه ما بچه هاي دهه 60 چي بوده که تو هر مرحله از زندگيمون که وارد مي شيم چيزي جز عذاب کشيدن نداريم.

avatar

در اين خصوص تمام بانک ها سليقه اي عمل ميکنن فقط ساخته شديم براي اينکه چوب لا چرخ هم کنيم (حتي يه لحظه هم که شده به مشکل همديگه توجه کنيم) من ضامن از شرکت خصوصي بردم ميگه بايد دولتي باشه يعني حتي قانون رو دور ميزنن با اينکه تاکيد شده حتي شرکتهاي خصوصي مشکلي ندان باز هم سنگ ميندازن واقعا متاسفم