مشاور کمیته بازنگری قراردادهای نفتی با تشریح جزییات قراردادهای IPC مدت زمان اجرای قراردادهای جدید را ٢٠ ساله اعلام کرد و افزود: این توسعه تا ٢٥ سال هم قابل افزایش خواهد بود.
به گزارش خبرنگار ایسنا، نصرالله ابراهیمی، در کنفرانس رونمایی از قراردادهای نفتی ایران و در نشست معرفی مدل جدید قراردادهای نفتی (IPC) از منظر حقوقی و قراردادی تصریح کرد: قراردادهای IPC همانند قراردادهای خدماتی RSC است که برای پروژه های بالادستی از اکتشاف تا توسعه و تولید و بهره برداری می تواند طولانی باشد.
وی تصریح کرد: این قرارداد هشت بخش و ٤١ ماده دارد که بخش نخست، تعاریف و شرح کار و قلمرو قرارداد و بخش دوم طول عمر قرارداد و استرداد به شرکت ملی نفت قرار است.
مشاور کمیته بازنگری قراردادهای نفتی، بخش سوم را شامل حقوق و تکالیف شرکت ملی نفت برای ارائه کمک، بخش چهارم را حقوق و تعهدات پیمانکار، بخش پنجم برنامه های کاری، بخش ششم بازیافت هزینه های نفتی، بخش هفتم حساب و کتابها و تاییدیه های حسابرسی و بخش هشتم را واگذاری و نحوه آن اعلام کرد.
ابراهیمی مدت زمان توسعه میدان را براساس قراردادهای جدید ٢٠ ساله اعلام کرد و افزود: این توسعه متناسب با IOR و EOR تا ٢٥ سال نیز قابل افزایش خواهد بود.
وی گفت: مدل جدید قراردادهای نفتی همچنین پیوستهای عملیات اکتشافی، طرح و عملیات توصیفی، رویه های حسابداری، توصیف منطقه عملیاتی و روند هماهنگی را شامل می شود.
مشاور کمیته بازنگری قراردادهای نفتی ادامه داد: مسئولیت تامین پروژه برعهده سرمایه گذار است و حقوق شرکت سرمایه گذار خارجی برای بهره برداری در تولید وجود دارد؛ ضمن این که قانون حداکثر استفاده از توان داخلی در این قراردادها لحاظ شده است.
به گزارش ایسنا، در کنفرانس تهران، نگاه حقوقی و سیاستهای اجرایی دولت درباره مدل جدید قراردادهای نفتی، سیاستها و برنامه های وزارت
نفت در زمینه قراردادهای جدید و افق و سیاستهای توسعه ای صنعت نفت ایران تشریح می شود.
احیای ظرفیتها از منظر برنامه ریزی کلان اقتصادی در چارچوب اقتصاد مقاومتی، معرفی مدل جدید قراردادهای نفتی از منظر حقوقی و قراردادی، معرفی ظرفیتهای داخلی کشور، معرفی طرحهای نفتی خشکی و دریایی کشور و معرفی طرحهای اکتشافی از جمله محورهای برگزاری پنلهای تخصصی در این کنفرانس دو روزه خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات