داوود امیری در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: اجرای برجام از این جهت قابل توجه است که از سیر صعودی تحریمها طی سالهای ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۲ جلوگیری و اثرات فلج کننده آن بر اقتصاد کشور را متوقف کرد.
وی افزود: طی سالهای ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۲ رکود به سراغ کارخانهها رفته و وضع بازار کار و اشتغال نامناسب بود از سوی دیگر صنایع و بنگاههای تولیدی دیگر به واسطه تحریمها توان ایستادگی نداشتند اما با اجرای برجام تا حد بسیاری از شدت تاثیر تحریمها کاسته شد.
نائب رییس کانون شورای اسلامی کار خراسان شمالی ادامه داد: کشورهایی که درصدد نابودی ملت ایران بوده و به انواع گزینهها متوسل شده بودند از سر ناچاری و تسلیم پای میز مذاکره نشستند و خواست ملت ایران را پذیرفتند.
امیری متذکر شد: اجرای برجام شاید در شش کشور مذاکره کننده ۱۰ تا ۱۵ درصد تاثیر بگذارد ولی در مجموع یک تعهد بین المللی است که بعید است خللی در آن به وجود آید.
وی تصریح کرد: البته در این فاصله بسیاری از پیشبینیها و برآوردهایی که کارشناسان در خصوص اثرات اجرای برجام داشتند محقق نشد که بخشی از آن به عدم اجرای تعهدات طرف مقابل در برجام و بخشی دیگر سنگ اندازیهای داخلی بر میگردد که منافع شخصی و حزبی را بر منافع ملی ترجیح میدهند.
این مقام مسئول کارگری در پایان با اشاره به وجود سرمایههای عظیم داخلی خاطرنشان کرد: با سرمایههای عظیمی که در اختیار داریم و حرکت به سمت سالم سازی اقتصاد میتوانیم زمینه سوء استفاده را از میان برداریم و شرایط امنی را برای حضور سرمایهگذاران خارجی فراهم کنیم تا با امنیت و آسودگی خیال بیشتری سرمایههای خود را وارد کشور کنند.
انتهای پیام
نظرات