مهرزاد حمیدی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه امسال در جریان تصویب جدول برنامه درسی متوسطه دوم، 11 ساعت به ساعات درس تربیت بدنی، بهداشت و سلامت افزوده شده است اظهار کرد: در راس برنامه ریزیها مدرسه محوری را مدنظر داریم و قصد داریم ورزش را به کف حیاط مدرسه ببریم.
وی افزود: در کنار آن مشارکت جویی، اخلاق محوری و ارتقای کیفیت را نیز دنبال میکنیم و فعالیتهایی به منظور افزایش نشاط در مدارس را در دست اجرا داریم، هرچند مدارس به تنهایی برای تامین نیاز دانش آموزان کفایت نمیکنند.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه امروز با مقوله کم تحرکی نوجوانان و جوانان روبرو هستیم و 9 درصد جامعه دانش آموزی گرفتار اضافه وزن هستند ادامه داد: همچنین با چاقی 11 درصدی دانش آموزان مواجهیم. با افزایش نشاط و ایجاد جذابیت برای ورزش در مدارس و طرح ریزی فعالیتهایی چون المپیادهای ورزشی درون مدرسهای، کانونهای ورزشی درون مدرسهای، زنگ نرمش صبحگاهی در مدارس و حیاط پویا درصدد نهادینه کردن ورزش و کمک به ارتقای سلامت دانش آموزان هستیم.
حمیدی ادامه داد: حدود چهار میلیون و ۵۰۰ هزار دانش آموز در تمام مقاطع تحصیلی در المپیادهای ورزشی درون مدرسهای شرکت کردهاند و پیش بینی میشود امسال شاهد افزایش حضور دانش آموزان در این طرح باشیم.
وی به فعالیت 1920 مدرسه تخصصی ورزش نیز اشاره کرد و گفت: افزود: در این میان امسال کانونهای ورزشی درون مدرسهای و کانون های ورزشی برون مدرسهای پذیرای دانش آموزان هستند و در 8000 رشته کانون ایجاد شده شرکت میکنند. شیفت دوم مدارس به این منظور اختصاص داده شده است و معلمان متخصص به تربیت دانش آموزان مستعد مشغول میشوند.
به گفته معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، در سال تحصیلی سه هزار معلم تربیت بدنی در مدارس کار خود را از ابتدای مهرماه آغاز کردهاند. تکمیل پروژههای نیمه تمام در آموزش و پرورش در سه سال اخیر در اولویت فعالیتهای عمرانی قرار دارد، در حال حاضر سه هزار فضای ورزشی در سطح کشور مورد استفاده قرار گرفته است و 800 پروژه ورزشی نیمه کار دیگر باقی مانده است.
انتهای پیام
نظرات