به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، علی رنجبر با اشاره به اهمیت نظارت بر قضات، مسئولیت نظارت بر قضات را به لحاظ جایگاه آنان حساس خواند و افزود: از آنجا که قضات در شرع مقدس اسلام و عرف از جایگاه خاص و شأن بالایی برخوردارند مسئولیت نظارت بر این قشر نیز دارای حساسیت زیادی است.
وی در ادامه با بیان شرایط و اهمیت نظارت و ارزشیابی و نحوه بازرسی، بر حفظ کرامت انسانی و حرمت شئون قضات و جلوگیری از لطمه به شجاعت و استقلال قضات تاکید کرد و خاطرنشان کرد: یکی از نیازهای ضروری و اجتناب ناپذیر برای دستگاه قضایی وجود یک سیستم کامل و دقیق نظارت و ارزشیابی است.
معاون دادستان انتظامی قضات همچنین یکی دیگر از اهداف نظارت و ارزشیابی را سنجش دقیق و واقعی عملکرد قضات با معیارهای شرعی و قانونی بیان کرد و با اشاره به ضرورت آسیب شناسی عملکرد رفتاری و اخلاقی قضات هدف اصلی این موضوع را ارتقاء تشکیلات قضایی و سطح سلامت نظام تشکیلاتی در راستای فرامین مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و سیاست های دستگاه قضایی خواند.
وی با تاکید بر مقابله و برخورد قاطعانه با هرگونه فساد خاطرنشان کرد: وظیفه ما بررسی دقیق گزارش های واصله است و در این زمینه ضمن رعایت دقت، سرعت و صحت در بررسی گزارش ها، به جایگاه و حیثیت همکاران قضایی توجه ویژه داریم.
معاون دادستان انتظامی قضات در ادامه در جمع نمایندگان دادسرای انتظامی استان های فارس، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد و بوشهر ضمن تشریح آخرین رویکردها و شیوه های نظارتی و بازرسی و تبیین شاخص ها و ملاک های ارزیابی و اهمیت واحدهای نظارت و ارزشیابی استان ها بیان داشت: همه این اقدامات در راستای حفظ حقوق عامه و اجرای بهتر عدالت و در جهت ارتقاء سطح سلامت تشکیلات قضایی است.
رنجبر در پایان از تدوین شیوه نامه جدید نظارتی عملکرد قضایی قضات توسط دادسرای انتظامی خبر داد و افزود: در این شیوه نامه، کارنامه سوابق مدیریتی و عملکردی برای هر قاضی تشکیل و ثبت و ضبط می گردد که این سوابق در ارتقاء قضات موثر خواهند بود.
انتهای پیام
نظرات