مهرزاد حمیدی در گفتوگو با ایسنا، درباره روند ساماندهی و نظارت بر بوفـههای مدارس اظهار کرد: ارسال دســتورالعمل پایگاه تغذیه سالم با امضای دو وزیر آموزش و پرورش و بهداشــت، درمان و آموزش پزشکی در سال 93 صورت گرفت.
وی افزود: در هیمن راستا کمپینها یا نمایشگاه سراسری پایگاه تغذیه ســالم با هماهنگی دفتر آموزش و ارتقای سلامت و دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با هدف ارتقای سواد تغذیهای دانش آموزان و والدین برگزار شده است.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: همچنین دست به اجرای دورههای ضمن خدمت با موضوع تغذیه ویژه کارکنان و همکاران فرهنگی جهت ارتقای آگاهی های آنها زده ایم و ســرفصلهای آموزش تغذیه ویژه مراقبان و رابطان سلامت جهت آموزش به دانش آموزان خصوصا سفیران سلامت مشخص شده است.
حمیدی تاکید کرد: بر اساس دستورالعمل پایگاه تغذیه سالم که با امضای وزیر وقت به اســتان ها ابلاغ شده اســت صدور مجوز جهت راه اندازی پایگاه تغذیه ســالم در مدارس، داشــتن کارت سلامت توسط متصدی فروش و هرگونه قرارداد مالی و اجرایی از طریق ســازمان دانش آموزی و نظارت بر کیفیــت مواد غذایی پایگاهای تغذیه ســالم برعهده این دفتر و مســئولین بهداشت محیط و تغذیه وزارت بهداشت است که در همین راستا دستورالعملهای ویژهای نیز صادر کردهاند.
وی در ادامه با اشاره به تشکیل کمپین ویژهای درخصوص بهداشت بوفهها گفت: مسائل مختلفی درخصوص بهداشت بوفهها در قالب پوسترهایی آماده شده که داخل مدارس و بوفهها نصب شده است. همچنین دستورالعملهایی در حوزه بهداشت در قالب فضای بیرونی بوفهها تهیه شده که این دستورالعملها نیز در همین کمپین برای آگاهی دانشآموزان ارائه شده است.
معاون تربیتبدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش افزود: از 107 هزار مدرسه سراسر کشور 40 هزار مدرسه دارای بوفه هستند و مدارس از اخذ مجوز بوفه استقبال میکنند و ما در فرآیند نظارت بر بوفهها حتما مجوز آنها را نیز بررسی میکنیم.
انتهای پیام
نظرات