• یکشنبه / ۱ مرداد ۱۳۹۶ / ۰۹:۰۴
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 96050100043

چشم امید معامله گران نفتی به افزایش تقاضای چین

چشم امید معامله گران نفتی به افزایش تقاضای چین

تمرکز بازار نفت در چندماه گذشته، تحت تاثیر وضعیت بازار نفت آمریکا بدلیل مقدار ذخایر نفت و چشم‌انداز تولید، بر روی تحولات مربوط به عرضه بوده است.

به گزارش ایسنا، از اواخر هفته گذشته، دوباره تمرکز بازار نفت بسوی تقاضا گروید و این بار چشم ها بسوی تقاضای چین است که هم اکنون انتظار می رود تقاضای نفت این کشور به‌شدت رشد کند. سه عامل برای حمایت از این افزایش تقاضا وجود دارد: کاهش تولید نفت چین، افزایش واردات این کشور و همچنین فعالیت پالایشگاهای نفت خام.

نخست؛ چین  احتمالا در سال جاری اقدام به واردات نفت خام بیشتری می کند چرا که هزینه واردات نفت در حال کاهش است و قیمت نفت آنقدری نیست که استخراج نفت بیشتر، اولویت اول برای تامین نیازهای داخلی این کشور باشد. به گزارش بلومبرگ در ۱۷ ژوئیه، تولید نفت در این کشور به کمترین سطح از سال ۲۰۰۹ خواهد رسید. طبق گزارش منتشر شده از اداره ملی آمار،   تولید نفت این کشور در شش ماهه نخست سال جاری ۵.۱ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته با میزان متوسط ۳.۹۱ میلیون بشکه در روز کاهش داشته است.   تولید نفت در ماه ژوئن نسبت به ماه گذشته با ۳.۱ درصد افزایش به ۳.۹۶ میلیون بشکه در روز رسید.   

دوم؛ آمار اداره گمرک چین حاکی از آن است که دومین مصرف کننده بزرگ نفت جهان، در شش ماهه نخست سال با ۱۳.۸ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۸.۵۵ میلیون بشکه در روز یا مجموع ۲۱۲ میلیون تن نفت وارد کرده است. تنها در ماه مه، پالایشگاهای نفت چین ۳۷.۲ میلیون تن یا ۲۷۳ میلیون بشکه از نفت خام را وارد کرده اند که نسبت به ماه مه در سال ۲۰۱۶، ۱۵.۴ درصد افزایش داشته است.

سوم؛ فعالیت پالایشگاهای نفت در چین نشان از رشد تقاضای سوخت در این کشور دارد. پالایشگاههای این کشور تولید نفت خام خود را در ژوئن به سطح کم سابقه ای افزایش دادند. حجم تولید در این کشور در ماه گذشته با ۲.۳ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته، به ۴۶.۰۸ میلیون تن یا ۱۱.۲۱ میلیون بشکه رسید.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha