• جمعه / ۲۷ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۲:۳۱
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 96052716678
  • خبرنگار : 71467

کودتا علیه "حافظ" تا ۲۸ مرداد!

کودتا علیه "حافظ" تا ۲۸ مرداد!

با وجود اعلام پلمب شعب موسسه غیرمجاز حافظ گویا سپرده‌گیری از مردم هنوز در حال انجام است. در این رابطه ظاهرا دادسرا فقط تا ۲۸ مردادماه به تنها شعبه باز این موسسه مهلت داده است.

به گزارش ایسنا، در حالی حدود سه ماه گذشته بانک مرکزی اعلام کرد که موسسه اعتباری حافظ فاقد مجوز بوده و همراه با تخلفات در حال فعالیت است که در اعلام‌های بعدی خود تاکید داشت دستور پلمب شعب این موسسه در سراسر کشور را به مراجع ذیربط داده است.

براین اساس قوه قضاییه و همچنین نیروی انتظامی مسئول پیگیری موضوع و بستن کامل این موسسه اعتباری شدند. اما در روزهای اخیر بانک مرکزی اعلام کرد که با وجود صدور دستور پلمب و پیگیری‌های انجام شده همچنان دو شعبه در تبریز و ساری در حال فعالیت و سپرده‌گیری از مردم هستند.

بعد از این واکنش بانک مرکزی، ناجا اعلام کرد که تقریبا تمام شعب حافظ پملب در سراسر کشور پلمب شده‌اند، به طوری که براساس بررسی‌های انجام شده تنها شعبه باز تبریز نیز در یازدهم مردادماه بسته شده و شعبه ساری هم که همچنان فعال است بنا به دستور معاون دادسرای عمومی و انقلاب این شهر تا ۲۸ مردادماه مهلت دارد.

بر این اساس با توضیحی که ناجا اعلام کرده باید منتظر بود که در نهایت روز ۲۸ مرداد ماه و به هر ترتیبی فعالیت شعب حافظ به طور کامل پایان یافته و این موسسه برانداخته می‌شود یا خیر، چرا که فعالیت غیرمجاز این موسسه اعتباری در کنار تمامی تبعاتی که به دنبال خواهد داشت، خود عامل تحریک مردم برای سپرده گیری بوده و با توجه به این که ممکن است تعداد قابل توجهی از مردم در جریان هشدارها نسبت به سپرده‌گذاری در این موسسه قرار نگرفته باشند، به آن مراجعه کرده و سرمایه خود را در آن قرار دهند. این در حالی است که بانک مرکزی اعلام کرده به هیچ عنوان تعهدی را در قبال سپرده گذاری در این موسسه به عهده نخواهد گرفت.

حافظ موسسه‌ای با حدود ۲۵ شعبه و اغلب در تبریز و ساری است که بدون دریافت هیچ مجوزی از بانک مرکزی و البته با ایجاد چند ساختمان مشغول فعالیت بوده است. این موسسه عملیات بانکی نداشت ولی با دریافت پول از مردم مجموع منابع دریافتی را در یکی از بانک‌ها سپرده گذاری کرده و سود بالایی دریافت می‌کرد که از این سود بخشی را در قالب سود سپرده به مشتریان خود پرداخت کرده و مابقی در حساب حافظ و سهامدارانش قرار می‌گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha