• چهارشنبه / ۳ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۱:۱۰
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 97050301591
  • خبرنگار : 71470

رئیس اتحادیه صنف آسانسور:

بازرسی اجباری آسانسورهای مسکونی امکان‌پذیر نیست

بازرسی اجباری آسانسورهای مسکونی امکان‌پذیر نیست

درحالی‌که سازمان استاندارد از بازرسی ادواری آسانسورهای واحدهای شخصی همچون واحدهای عمومی خبر داده است، رئیس اتحادیه صنف آسانسور معتقد است تا زمانی که درخواستی از سوی صاحبان آسانسورهای واحدهای شخصی وجود نداشته باشد، امکان بازرسی‌های ادواری امکان‌پذیر نیست.

به گزارش ایسنا، سازمان استاندارد استان تهران بعد از آنکه استانداردسازی آسانسورهای عمومی را تا حدودی به سرانجام رساند و گزارشی در این زمینه مبنی بر اینکه در سال گذشته ۷۰۰ آسانسور در بیمارستان‌های شهر تهران مورد بازرسی قرارگرفته، استانداردسازی و ارتقای کیفیت کالا و خدمات و طرح موضوع بازرسی اجباری استاندارد آسانسور برج‌ها و اماکن مسکونی در دستور کار قرار داده و این در حالی است که به عقیده برخی از کارشناسان نظارت و بازرسی بر آسانسورهای واحدهای مسکونی نسبت به واحدهای تجاری کار ساده‌ای نیست و باید صاحبان این واحدها در زمینه بازرسی‌های ادواری درخواست داشته باشند.

در این زمینه علی‌اکبر ایلخانی - رئیس اتحادیه صنف آسانسور و تولیدکنندگان و تعمیرکاران وسایل الکترومکانیکی تهران - به ایسنا گفت: بازرسی‌های ادواری آسانسور از گذشته در دستور کار بوده اما بازرسی‌های ادواری آسانسورهای واحدهای مسکونی باید به درخواست صاحبان آسانسور انجام شود.

وی ادامه داد: اتحادیه صنف آسانسور در زمینه بازرسی و استانداردسازی با سازمان استاندارد در ارتباط نزدیک است و آموزشگاهی در زمینه آموزش و ارتقای دانش فنی تکنسین‌های مورد تائید اتحادیه دایر شده است و از سوی دیگر با همکاری شهرداری‌ها، ممیزی کیفیت و استاندارد آسانسورها انجام می‌شود.

رئیس اتحادیه صنف آسانسور و تولیدکنندگان و تعمیرکاران وسایل الکترومکانیکی تهران خاطرنشان کرد: اتحادیه در زمینه بازرسی و استانداردسازی آسانسورهای اماکن عمومی همچون ادارات و بیمارستان‌ها می‌تواند دخالت داشته باشد اما در رابطه با آسانسورهای واحدهای شخصی اتحادیه بدون درخواست صاحبان آسانسور توان بازرسی و استانداردسازی آسانسورها را ندارد.

او یادآور شد: سازمان استاندارد برای واحدهای عمومی کنترل‌های ادواری خود را انجام می‌دهد و اطلاعات به‌دست‌آمده از این کنترل‌ها را برای بازرسی‌ها و استانداردسازی‌های پیش رو در اختیار اتحادیه قرار می‌دهد.

ایلخانی در پاسخ به این سؤال که چند در صد نیاز بازار از طریق تولید داخلی تأمین می‌شود، گفت: حدود ۳۰ درصد از نیاز بازار به وسایل و تجهیزات آسانسور از طریق تولید داخلی تأمین می‌شود و این در حالی است که اگر ظرفیت تولید در کشور افزایش یابد این توان وجود دارد که حجم بیشتری از نیاز بازار از طریق تولید داخلی تأمین شود.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۵۰ درصد محصولات و تجهیزات آسانسور در ایران تولید می‌شود، ادامه داد: ۲۵ درصد نیاز بازار در زمینه موتور آسانسور از طریق تولید داخلی و مابقی از طریق واردات تأمین می‌شود و اگر حمایت‌های دولتی از تولید داخلی وجود داشته باشد طی یک برنامه پنج‌ساله می‌توان در زمینه تولید آسانسور به خودکفایی دست پیدا کنیم.

رئیس اتحادیه صنف آسانسور و تولیدکنندگان و تعمیرکاران وسایل الکترومکانیکی تهران در انتها گفت: محصولات و تجهیزات آسانسور عمدتاً از کشورهای ترکیه، چین و ایتالیا وارد می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha