به گزارش ایسنا، "استفانو دلاتوره"، رئیس بخش مهندسی معماری، شهرسازی و عمران دانشگاه پلی تکنیک میلان دراینباره اظهار کرد: مطالعه صورت گرفته توسط این دانشگاه در سال ۲۰۱۷ روی پل بزرگ جنووا که سقوط آن باعث کشته شدن دستکم ۳۸ نفر شد، اشکالاتی را در پایههایی که پل را سرپا نگه داشته بودند، نشان داده و نسبت به بررسیهای بیشتر هشدار داده بود.
وی تصریح کرد: تلاش دانشگاه برای برقراری تماس با شرکت پیمانکار پل موفقیت آمیز نبوده و این شرکت به درخواست کتبی گروه دانشگاهی نیز پاسخ نداد.
پیمانکاران پل جنووا به دلیل فاجعه رخ داده اکنون تحت فشار و تهدید دولت رم قرار گرفتهاند تا امتیازات پل را واگذار کرده و مدیران ارشد آن همگی استعفا دهند اما این شرکت اعلام کرده تمام تلاش خود را برای همکاری با دادستانان در جهت مشخص شدن علت این فاجعه به کار خواهد بست.
کارشناسان اعلام کردهاند که این پل از همان سال ۱۹۶۷ و پس از ساخته شدن مشکلاتی داشته و در دهه ۹۰ میلادی پایههای پل یک بار تقویت شده بود.
دلاتوره همچنین اعلام کرده که تحقیقات دانشگاه، نقوص پل را مشخص کرد اما به تحقیقات بیشتری برای مشخص شدن دقیقتر اشکالات نیاز بوده که فراتر از اختیارات دانشگاه بوده و به همکاری شرکت پیمانکار نیاز داشته است.
به گزارش رویترز، آژانس حفاظت مدنی ایتالیا اعلام کرده امدادگران هنوز به دنبال بازماندگان احتمالی این فاجعه هستند و پنج نفر در این حادثه مفقود شدهاند.
روز سه شنبه دستکم ۳۸ نفر در فاجعه سقوط بخشی از پل جنووا جان باخته و پنج نفر دچار مصدومیتهای شدید و به بیمارستان منتقل شدند.
انتهای پیام
نظرات