به گزارش ایسنا، دکتر محسن تفقدی اظهار کرد: این حمایت مالی هدفمند معادل ۱۰ میلیارد ریال و مازاد بر گرنت خواهد بود که فرصتی مناسب برای اعضای هیات علمی جوان برای جذب حمایت مالی بیشتر فراهم میکند.
وی خاطرنشان کرد: سلولهای بنیادی (فقط کاربرد بالینی)، بیماریهای اعصاب و روان، بیماریهای قلب و عروق (فقط کاربرد بالینی و با تاکید بر تاثیر کاهشی بر مرگهای زودرس)، HTLV-1(با تاکید بر مداخلات بالینی)، کاهش خطاها و منطقی کردن دارو، تجهیزات و تستهای تشخیصی (فقط کاربرد بالینی)، فناوریهای نوین (فقط کاربرد بالینی)، پژوهش درآموزش (فقط طرحهای مداخلهای)، دیابت (فقط کاربرد بالینی و با تاکید بر پیشگیری و تشخیص به موقع)، مراقبتهای بارداری و پیش از بارداری (با تاکید بر تاثیر کاهشی بر مرگ مادر و نوزاد) و اخلاق، فرهنگ، توسعه، مدیریت، سیاست گذاری، نماز و سلامت معنوی، فرهنگ ایثار و شهادت را از جمله اولویتهای پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به شمار میرود.
تفقدی تصریح کرد: طرحهای مشترک بین دانشگاهی، بین المللی و مشترک با صنعت، سازمانها که منجر به جذب منابع خارج دانشگاهی میشوند امتیاز ویژه خواهند داشت.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: پژوهشگران تا ۱۵ مهرماه میتوانند پیشنهادهای پژوهشی خود را به نشانی رایانامه RAMresearch@mums.ac.ir ارسال کنند.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وی افرود: پیشنهادات دریافتی در کمیتههای تخصصی مستقل ارزیابی شده و از پژوهشگران طرحهای برگزیده برای ارائه طرح کامل دعوت خواهد شد. طرحهای پژوهشی تکمیل شده مجددا در دانشکدههای مربوطه، داوری علمی خواهند شد.
انتهای پیام
نظرات