• چهارشنبه / ۱۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404041810800
  • خبرنگار : 71588

رسانه عبری: نتانیاهو و الشرع سپتامبر با یکدیگر دیدار می‌کنند

رسانه عبری: نتانیاهو و الشرع سپتامبر با یکدیگر دیدار می‌کنند

یک رسانه‌ عبری گزارش داد که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با رئیس دولت موقت سوریه در ماه سپتامبر آتی در واشنگتن دیدار خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، شبکه عبری آی ۲۴ گزارش داد انتظار می‌رود «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «احمد الشرع» رئیس‌ دولت موقت سوریه و سرکرده تحریرالشام، در ماه سپتامبر و پیش از نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد، در واشنگتن با یکدیگر دیدار کنند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، منابع سوری اعلام کردند در جریان این دیدار، نتانیاهو و الشرع توافق‌نامه‌ای امنیتی را با نظارت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا امضا خواهند کرد که این توافق، نخستین گام به‌سوی عادی‌سازی روابط میان سوریه و رژیم صهیونیستی خواهد بود.

این نشست که نشان‌دهنده یک تحول دیپلماتیک ناگهانی و شگفت‌انگیز است، پس از چندین ماه مذاکرات غیررسمی و پشت پرده میان رژیم صهیونیستی و سوریه انجام می‌شود.

انتظار می‌رود این دیدار احتمالی تأثیر عمیقی بر توازن قوای منطقه‌ای به ویژه با توجه به تلاش‌های اخیر سوریه برای بازیابی نفوذ خود در منطقه پس از سال‌ها انزوا به دلیل جنگ داخلی داشته باشد.

منابع مذکور اعلام کردند یکی از موانع اصلی پیش‌روی این توافق، پافشاری دولت الشرع به عقب‌نشینی نیروهای رژیم صهیونیستی از بلندی‌های جولان در ماه‌های آتی است که اسرائیل پس از سرنگونی نظام بشار اسد در اواخر سال ۲۰۲۴ آن را به عنوان یک منطقه حائل امنیتی تحت کنترل خود درآورد.

پیش از این، الشرع از آمادگی کشورش برای برقراری صلح با رژیم صهیونیستی و مذاکره در مورد یک راه حل سیاسی با آن، از جمله پرونده بلندی‌های جولان، اعلام کرده بود.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در ۱۳ مه در ریاض، پایتخت عربستان سعودی، با احمد الشرع دیدار کره بود و ترامپ درجریان این دیدار، لغو تحریم‌ها علیه کل سوریه را اعلام کرد و او را از لزوم اتخاذ چندین اقدام، به ویژه عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، مطلع ساخت.

از زمان سقوط دولت بشار اسد، اسرائیل کنترل منطقه حائل سوریه را به دست گرفته و فروپاشی توافق‌نامه جلوگیری از تنش ۱۹۷۴ بین دو طرف را اعلام کرده است.

رسانه‌های عربی گزارش دادند ارتش رژیم صهیونیستی در حال ساخت ۹ پایگاه نظامی در این منطقه است که اقدامی برای تقویت حضور نظامی بلندمدت آن محسوب می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha