• سه‌شنبه / ۱ آبان ۱۳۹۷ / ۱۴:۵۷
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 97080100458
  • منبع : نمایندگی قم

تصمیم بیمه سلامت برای به‌روز رسانی پرداخت‌های مراکز درمانی طرف قرارداد

تصمیم بیمه سلامت برای به‌روز رسانی پرداخت‌های مراکز درمانی طرف قرارداد

مدیرکل ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات سازمان بیمه سلامت کشور گفت: از سال ۱۳۹۳ با اجرای دو طرح در حوزه سلامت حدود ۱۰میلیون نفر از افراد فاقد پوشش بیمه، تحت پوشش قرار گرفتند.

به گزارش ایسنا، دکتر مهدی نوروزیان صبح امروز در همایش گرامیداشت هفته بیمه سلامت برگزار شد، گفت: حوزه سلامت در دنیا به طور معمول از سه ضلع دولت به عنوان نماینده حاکمیت، سازمان‌های بیمه‌ای به عنوان ارائه دهندگان خدمت و مردم به عنوان بیمه شدگان تشکیل شده است.

وی افزود: از ابتدای انقلاب اسلامی تا به الان بحث پرداخت از جیب مردم بسیار مطرح و مبلغ زیادی از هزینه درمان توسط خود مردم پرداخت می شده است، از ۱۰۰درصد هزینه‌های درمانی یک فرد به طور معمول تا ۶۰درصد هزینه‌های درمان را خود فرد بیمار پرداخت می‌کرد.

نوروزیان تصریح کرد: از سال ۱۳۹۳ با اجرای دو طرح در حوزه سلامت نقش دولت پررنگ تر شد، دو پروژه طرح تحول نظام سلامت و طرح بیمه همگانی در این رابطه در کشور اجرا شد و حدود ۱۰میلیون نفر از افراد فاقد پوشش بیمه، تحت پوشش قرار گرفتند.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: در برخی از کشور ها مانند آمریکای لاتین تقریبا ۱۰۰درصد مردم تحت پوشش نظام ارجاع به پزشک خانواده هستند، در کشورهای آسیای جنوب شرقی و پیشرفته و توسعه یافته نیز مانند سنگاپور و کره جنوبی تقریبا ۱۰۰درصد مردم تحت پوشش بیمه هستد.

وی عنوان کرد: ایران هنوز به ۱۰۰درصد پوشش نرسیده است و به همین دلیل قانون گذار ما را موظف کرده که همه جمعیت ایران باید تحت پوشش یکی از بیمه های پایه قرار بگیرند .

نوروزیان خاطرنشان کرد: دولت به نمایندگی از حاکمیت بخشی از هزینه درمان را متقبل شد تا فشار کمتری به مردم وارد شود، مردم به صورت رایگان بیمه شدند و هزینه‌ها را دولت پرداخت کرد، در طرح تحول نظام سلامت هم ۹۰درصد هزینه ها را دولت و ۱۰درصد باقی را مردم پرداخت می کنند.

وی اظهار کرد: در حال حاضر اگر در سازمان بیمه سلامت، ادارات کل تابعه و دفاتر پیشخوان کسی خواهان دریافت دفترچه بیمه ایرانیان باشد، مبلغ ۲۶۴هزار تومان را باید بپردازد، البته اصل این مبلغ حدود ۴۵۰هزار تومان است که باقی هزینه توسط دولت پرداخت می شود. 

نوروزیان در خصوص موسسات طرف قرارداد بیمه گفت: فشاری که الان بر روی مراکز طرف قرارداد به ویژه بیمارستان های دولتی وجود دارد، ناشی از تعهدی است که سازمان بیمه سلامت داده است، سازمان تصمیم گرفته است که پرداخت‌های خود در سال ۱۳۹۷ را مرتب انجام دهد و در آخر هر ماه اسناد رسید را وصول کند.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: اگر بیمه و دانشگاه‌های علوم پزشکی با هم همکاری نداشته باشند، فشار بر مردم وارد می شود و هدف طرح تحول و بیمه همگانی مخدوش می شود.

وی تصریح کرد: سازمان بیمه سلامت در سال گذشته ۱۵هزار میلیار تومان هزینه کرده و این عدد معادل بودجه دو وزارت خانه کشور است، هزینه‌ای که در نظام سلامت در سال گذشته صورت گرفته ۱۰۰هزار میلیار تومان یعنی معادل یک هفتم بودجه کل کشور است.

نوروزیان در پایان گفت: در سال گذشته دو بحران در کشور سوئد رخ داد که منشاء آن نظام سلامت این کشور بود، کشوری که در اوج آرامش و دارای بیشترین سرانه است، با یک تلنگر در حوزه بیمه و سلامت امنیت آن مخدوش شد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha