• جمعه / ۲۴ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۰:۱۸
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 98032410807
  • منبع : فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی

کلاهبرداری پیامکی درپوشش قطع یارانه

کلاهبرداری پیامکی درپوشش قطع یارانه

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا به شهروندان نسبت به کلاهبرداری پیامکی درپوشش قطع یارانه هشدار داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ پاشایی در این باره گفت: کارشناسان پلیس فتا از طریق رصد فضای مجازی کشور و نیز گزارشات واصله دریافتند عده ای افراد مجرم و سودجو، با ارسال پیامک به هموطنان تحت عنوان جلوگیری از قطع یارانه نقدی به آدرس   imanbalik.com مترصد اقدام در خواست کنندگان و هدایت آنها به سایت و درگاه جعلی بانکی با هدف سرقت اطلاعات کارت بانکی قربانیان و برداشت غیر مجاز از حساب آنان هستند.

 

وی با بیان اینکه با توجه به راه اندازی رمز دوم یکبار مصرف (OTP)که عملا دست یابی به اطلاعات حساب بانکی هموطنان از سوی مجرمان محدود خواهد شد، گفت: افراد کلاهبردار سودجو با اطلاع از مزیت برجسته این خدمات بانکی (OTP) ، طی ماه های اخیر فعالیت گسترده ای در خصوص دست یابی به اطلاعات کارت بانکی هموطنان آغاز کرده اند، که شهروندان بایستی ضمن هوشیاری، فریب این تبلیغات دروغین رانخورند.

وی خاطرنشان کرد: در صورتی که هموطنان به هر دلیلی با ورود به سایت مذکور و سایتهای مشابه نسبت به درج اطلاعات کارت بانکی خود اقدام کرده اند بایستی بلافاصله رمز دوم اینترنتی خود را تغییر دهند.

براساس گزارش سایت پلیس، معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا  در خاتمه گفت: شهروندان، اخبار مربوط به هر گونه ارائه خدمات دولتی را صرفا از سوی مبادی رسمی پیگیری کرده در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را از طریق سایت رسمی پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir اعلام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha