• سه‌شنبه / ۱۶ مهر ۱۳۹۸ / ۱۰:۵۷
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 98071612197
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

حاجی ‌میرزایی: کیفیت آموزشی، محل نقد جدی است

حاجی ‌میرزایی: کیفیت آموزشی، محل نقد جدی است

وزیرآموزش و پرورش گفت: تربیت انسان‌هایی با قابلیت ویژه و در تراز جمهوری اسلامی از مهمترین ماموریت‌های آموزش و پرورش است و باید با کمک هم مشکلات را از روی دوش آموزش و پرورش برداریم.

به گزارش ایسنا، محسن حاجی میرزایی در جمع روسای مناطق ۳۴ گانه آموزش و پرورش استان گیلان با اشاره به محدودیت‌های موجود در روند ارتقاء کیفی تعلیم و تربیت در مدارس و وجود توانمندی‌های بالقوه در این حوزه تصریح کرد: درحال حاضر تلاش برای برون رفت از محدودیت‌های موجود در قالب تهیه و تدوین برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تدوام دارد و امید می‌رود بسیاری از مشکلات حوزه تعلیم و تربیت در ابعاد سخت افزاری در سال‌های پیش رو برطرف شود.

وی با بیان اینکه توسعه یافتگی محصول ذهن خلاق است، تاکید کرد: باید در ازای همه مشکلات راه حلی نیز اندیشیده شود و همگان دست در دست هم و با همدلی و همراهی تدابیر لازم را بیندیشیم.

وزیرآموزش و پرورش با اشاره به اینکه یک مدیر با صلاحیت و خلاق می‌تواند بسیاری از مشکلات را حل کند و جانشین همه کاستی‌ها باشد، اظهار کرد: بر اساس ارزیابی‌های انجام شده کیفیت آموزشی، امروز محل نقد جدی است و باید روی سنجش و ارزشیابی با جدیت توجه شود.

حاجی میرزایی با اشاره به قابلیت‌ها و ظرفیت‌های فراوان طرح نماد، گفت: جامعه امروز با آسیب‌های فراوانی دست به گریبان است و هیچ ارگانی اهلیت بهتری نسبت به آموزش و پرورش در راستای کمک به کاهش این آسیب‌ها را ندارد.

وی با بیان اینکه باید محور نظام آموزشی ساحت‌های شش گانه عبادی، اخلاقی، دینی، اقتصادی و علمی باشد و همه با هم در یک راستا گام بردارند، افزود: هماهنگی در این حوزه‌ها سبب می‌شود تا دانش آموزان با نیازهای جامعه خود ارتباط برقرار کرده و در کنار تحصیل علم در سایر موارد نیز مستقل و درست عمل کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان نیز در این مراسم گزارشی از عمده ترین محدودیت‌ها و ظرفیت‌های آموزشی، پرورشی، اداری و رفاهی مناطق ۳۴ گانه استان ارائه کرد و ارتقای آموزش و تربیت در مدارس را مستلزم توجه جدی دانست.

 نادرجهان آرای با اشاره به موفقیت‌های گیلان در کنکور ۹۸ اظهار کرد: کسب رتبه‌های ۴ و ۸ کنکور سراسری و همچنین ۵۶ رتبه دو رقمی فقط گوشه‌ای از توفیقات استان گیلان در بزرگترین ماراتن علمی کشور بود.

وی میزبانی کم نظیر دو رویداد دانش آموزی را از دیگر دستاوردهای آموزش و پرورش استان دانست و گفت: میزبانی هشتمین جشنواره جابربن حیان با حضور۲۰۶ اثر و میزبانی رقابت‌های ورزش دانش آموزی در سه رشته؛ بدمینتون، شطرنج و تنیس روی میز از توانمندی‌های استان برشمرد.

به گزارش معاونت روابط عمومی و اطلاع رسانی آموزش و پرورش، مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با اشاره به رتبه خوب استان در جذب خیرین مدرسه ساز اذعان کرد: در بخش ساخت و سازهای ورزشی و رفاهی آموزش و پرورش گیلان به نسبت دیگر استانها در جایگاه پایینی قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha