• شنبه / ۲۰ مهر ۱۳۹۸ / ۱۵:۳۲
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 98072015103
  • منبع : نمایندگی سمنان

استاندار سمنان عنوان کرد:

لزوم اجرای طرح جامع پوشش ارتباطی در مناطق عشایری سمنان/صنایع‌دستی دستاورد زیبای زنان ایل

لزوم اجرای طرح جامع پوشش ارتباطی در مناطق عشایری سمنان/صنایع‌دستی دستاورد زیبای زنان ایل

ایسنا/سمنان  استاندار سمنان با اشاره به اهمیت ارتباطات در زندگی امروز و خصوصا در زندگی عشایر بر ضرورت تهیه و اجرای طرح جامع پوشش ارتباطی عشایر این استان تاکید کرد.

به گزارش ایسنا-علیرضا آشناگردر دومین جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری و اولین جلسه شورای عشایر استان سمنان اظهالر کرد: استان سمنان از زیرساخت‌های ارتباطی خوبی برخوردار است و باید زمینه استفاده عشایر از این ظرفیت‌ها بیش از پیش فراهم شود.

وی خواستار تهیه و ارائه طرح جامع پوشش ارتباطی عشایر استان شد و وعده داد: اجرایی شدن طرح جامع پوشش ارتباطی عشایر استان به صورت جدی پیگیری شود.

این مقام ارشد اجرایی از عشایر به عنوان یکی از صمیمی‌ترین و زحمتکش‌ترین اقشار نام برد و بر ضرورت خدمات‌رسانی شایسته به این قشر مولد تاکید کرد.

آشناگر با اشاره به توجه ویژه دولت به مناطق روستایی و عشایری خاطرنشان کرد: طرح اشتغال روستایی و عشایری از طرح‌های خوب دولت است و در استان نیز اعتبارات بسیار خوبی به این طرح اختصاص یافته است.

وی با اشاره به اراده دولت در خصوص توزیع عادلانه امکانات و خدمات خاطرنشان کرد: تلاش دولت تدبیر و امید همواره بر این بوده که خدمات مناسب و خوبی را بر اساس عدالت محوری به همه اقشار و از جمله عشایر ارائه دهد.

استاندار سمنان با اشاره به برنامه‌های این استان برای برگزاری جشنواره ملی ایل سنگسر گفت: جشنواره ملی ایل سنگسر که در آینده نزدیک در این استان برگزار خواهد شد یکی از اقدامات مطلوب استان است که می‌تواند در معرفی بیشتر عشایر و نشان دادن توانمندی‌ها و ظرفیت‌های عشایر استان و خصوصا ایل سنگسر به عنوان بزرگترین ایل عشایری استان نقش موثری ایفا کند لذا انتظار می‌رود همه دستگاه‌های اجرایی مرتبط به برگزاری هرچه بهتر این جشنواره ملی کمک کنند.

عالی‌ترین مقام اجرایی دولت در استان با تمجید از توانمندی‌های این ایل بزرگ عشایری تصریح کرد: ایل سنگسرچه  در بحث غذاو چه در بحث صنایع دستی و محصولات لبنی از امتیازات و ظرفیت‌های بالایی برخوردار است و معرفی این توانمندی‌ها می‌تواند به بهبود اقتصاد عشایر و شناساندن این ایل کمک کند.

آشناگر با اذعان به اینکه استان سمنان و عشایر سنگسر از پیشینه تمدنی غنی و بالایی برخوردارند ادامه داد: این عشایر با پیشینه تمدنی قوی و غنی خود، حق ویژه‌ای بر گردن ما در استان دارند و از همین رو باید در برپایی این جشنواره حداکثر توان خود را مصرف کنیم.

وی صنایع‌دستی عشایر را دستاورد مهم زنان ایل دانست و گفت: صنایع‌دستی و دست‌بافته‌های عشایر استان از تنوع و زیبایی بصری بالایی برخوردارند و از همین رو تولیدات دستی زنان عشایر همواره مورد توجه مردم و خصوصا گردشگران بوده است.

رئیس شورای آموزش و پرورش و شورای عشایری استان با اشاره به میانگین بالای باسوادی در بین عشایر استان به تقدیر از معلمان و فرهنگیان مناطق عشایری پرداخت و گفت:جلوه‌های زیادی از ایثار در کار معلمانی که در مناطق عشایری به امر مهم تعلیم و تربیت اشتغال دارند وجود دارد و شورای آموزش و پرورش استان باید به این قشر توجه ویژه داشته باشد.

استاندار با اشاره به تعدد پروژه‌های نیمه‌کاره در سطح کشور از سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خواست علاوه بر رصد پیوسته مشکلات در مناطق عشایری به کمک اداره کل امور عشایری و دیگر دستگاه‌های مسوول،  به تکمیل پروژه‌های عشایری استان توجه ویژه داشته باشد.

این مقام ارشد اجرایی با استقبال از انعکاس و انتقال موانع و مشکلات حوزه امور عشایر در استان از دستگاه‌های اجرایی مسوول خواست مشکلات پیش روی عشایر در این استان را به‌صورت مستمر و جدی رصد و نسبت به رفع آنها اقدام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha