حمید بی غم پس از پیروزی تیمش مقابل آذرخش بندرعباس افزود: قبل از این که در مورد بازی صحبت کنم باید در مورد آذرخش مطالبی بیان کنم و اینکه حیف آذرخش بندعباس این جایگاه فعلی را دارد.
سرمربی تیم فوتسال گیتی پسند اصفهان اضافه کرد: آذرخش تیمی است که فوتسال بازی می کند و برای گرفتن امتیاز همه بازیکنانش از جان مایه می گذارند.
وی اظهار کرد: از نظر فنی هر دو تیم بسیار خوب بازی کردند و با داشتن چندین بازیکن بزرگ و اسمی این بازی را به سختی بردیم.
بی غم درخصوص ادامه مسابقات لیگ برتر خاطرنشان کرد: تلاش مجموعه گیتی پسند اصفهان به عنوان یک باشگاه منظم این است که دوست داریم به مقام قهرمانی دست یابیم و سایر باشگاه ها از برنامه های گیتی پسند اصفهان الگو بگیرند.
به گزارش ایسنا، دیدار تیمهای آذرخش بندرعباس و گیتی پسند در هفتهی شانزدهم لیگ برتر فوتسال روز گذشته (۲۱ آبان ماه) در سالن فجر بندرعباس برگزار شد و در پایان این دیدار با نتیجه ۵ بر ۲ به سود گیتی پسند به پایان رسید.
انتهای پیام
نظرات