سرهنگ رامین پاشایی در گفت وگو با ایسنا دراین باره گفت: با توجه اجرای طرح حمایت معیشتی دولت و سهمیه بندی بنزیین احتمال وجود دارد که افراد سودجو و مجرمان بخواهند با ارسال پیامک یا ارسال پیام در شبکه های اجتماعی شهروندان را به سمت درگاههای جعلی و فیشینگ هدایت کرده یا از آنان کلاهبرداری کنند.
وی با بیان اینکه در این شیوه کلاهبرداران اقدام به ارسال پیام هایی با موضوع هایی نظیر «ثبت نام برای طرح معیشتی»، «ثبت نام سهمیه یا کارت سوخت»، «افزایش سهمیه سوخت مسافربرهای اینترنتی» و ... کرده و در آن با قرار دادن لینکی از کاربران می خواهند که وارد یک سامانه شود. در این سامانه نیز یا صفحه ای جعلی برای سرقت اطلاعات کارت بانکی شهروندان ایجاد شده که در این صورت از کاربر خواسته می شود تا در ازای پداخت مبلغ بسیار کم، در سامانه ثبت نام کند. غافل از اینکه هنگام واریز مبلغ اطلاعات کارتش کپی شده و مدتی بعد کلاهبرداران تمام موجود آن را برداشت خواهند کرد.
پاشایی افزود: درحالت دیگر نیز مجرمان با ایجاد سامانه های جعلی تنها اقدام به کلاهبرداری از شهروندان کرده و در ازای مبلغ دریافت شده خدماتی به آنان ارائه نخواهند کرد.
معاون اجتماعی پلیس فتای ناجا ادامه داد: در همین راستا نیز لازم است که شهروندان به خصوص رانندگان توجه داشته باشند که به هیچ عنوان به چنین پیام هایی توجه نکرده و در صورت مواجه شدن با چنین پیام ها و لینک هایی به آن اعتنا نکنند، شهروندان باید اخبار موثق را از منابع رسمی و مورد اعتماد دریافت کنند.
انتهای پیام
نظرات