اسفندیار خزائی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه تا کنون در زمینه احداث جاده سلامت از منابع طبیعی استعلامی نشده است، اظهار کرد: بحث احداث جاده سلامت هنوز در کارگروه زیربنایی و کارشناسی است و تا کنون در این زمینه از منابع طبیعی استعلامی نشده است.
وی با اشاره به اینکه این محدوده در داخل حریم شهر همدان واقع است، افزود: مباحث داخل حریم شهر در حوزه راه و شهرسازی و خارج از محدوده با منابع طبیعی است.
خزائی با تأکید بر اینکه در ضلع شمالی الوند بحث گردشگری مطرح است و کاربری غیر از این نمیتوان برای آن درنظر گرفت، یادآور شد: آنچه برای منابع طبیعی حائز اهمیت است این است که در توسعه گردشگری حفاظت از منابع طبیعی در کنار بُعد تفرجی باید مدنظر قرار گیرد.
مدیرکل منابع طبیعی استان همدان اضافه کرد: از نظر منابع طبیعی باید در این طرح بهسازی، بازسازی، زیباسازی و سبک سازی صورت بگیرد و در واقع همراه طبیعت کار شود.
وی اظهار کرد: در ایجاد جاده سلامت باید بافت طبیعی مدنظر دست نخورد و در کارگروه زیربنایی نیز در این زمینه بحث شود سپس طرح مشاور مورد تصویب قرار گیرد.
خزائی گفت: تلاش داریم احداث جاده سلامت کمترین تخریب را داشته باشد بهطوریکه در این پروژه طوری عمل شود که به جای جادهسازی، پیاده رو تفرجی ساخته شده و عرض کمتری داشته و شانههای جاده با گونههای گیاهی تثبیت شود.
مدیرکل مناطع طبیعی استان همدان با اشاره به اینکه هنوز نظر منابع طبیعی در رابطه با این طرح خواسته نشده است، بیان کرد: در این منطقه بوتههای خشبی مثل آلبالوی وحشی، ارژن و ... وجود دارد که از نظر منابع طبیعی و جلوگیری از فرسایش خاک بسیار با اهمیت است.
انتهای پیام
نظرات