• دوشنبه / ۷ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۶:۲۷
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 98110705277
  • خبرنگار : 71431

طرح ویژه پلیس برای برخورد با تولید و توزیع موادمحترقه

طرح ویژه پلیس برای برخورد با تولید و توزیع موادمحترقه

رییس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ از اجرای طرح ویژه برخورد با تولید و توزیع موادمحترقه در پایتخت خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار علی ذوالقدری درباره تمهیدات پلیس برای چهارشنبه سوری گفت: از ابتدای بهمن ماه طرح ویژه برخورد با تولید و توزیع کنندگان مواد محترقه از سوی پلیس امنیت عمومی پایتخت آغاز شده و تاکنون با اقدامات اطلاعاتی و عملیات‌های پلیسی بیش از ۲۴هزار نوع مواد محترقه خطرناک کشف و ضبط شده است.

وی با بیان اینکه برای افراد متخلف نیز پرونده تشکیل شده و آنان به دادسرا معرفی شده‌اند، تصریح کرد: پلیس مخالف شادی مردم نیست و اتفاقا با هرگونه شادی در چارچوب قانون همراه است، در این مورد نیز با توجه به ایجاد مزاحمت برای شهروندان، وارد شدن آسیب به اموال عمومی و ایجاد ناامنی با مواردی که منجر به این اتفاقات و هرگونه ناامنی دیگر شود، برخورد خواهد کرد.


رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ با بیان اینکه اجرای این طرح تا پایان سال ادامه خواهد داشت، گفت: از شهروندان نیز تقاضا داریم که هرگونه فعالیت افراد در تهیه و تولید موادمحترقه و نیز فروش مواد غیرمجاز را به پلیس گزارش کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha