• جمعه / ۸ فروردین ۱۳۹۹ / ۰۵:۴۷
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 99010803573
  • خبرنگار : 71282

در گفت وگو با ایسنا مطرح شد

سال جهش تولید سال رفع موانع تولید

سال جهش تولید سال رفع موانع تولید

یک کارشناس حوزه کار جهش تولید را کاری بزرگ و ارزشمند توصیف کرد و گفت: همه حاکمیت و قوایی که در قالب دولت تعریف می‌شوند باید بسیج شوند تا شعار محوری امسال به شکل معنی داری تحقق یابد و ما در پایان سال ۱۳۹۹ بازخورد اقدامات صورت گرفته در زمینه جهش تولید را شاهد باشیم.

علیرضا حیدری در گفت وگو با ایسنا با اشاره به نامگذاری سال ۱۳۹۹ به نام" جهش تولید" گفت: اگر فرض کنیم جهش تولید متاثر از تولید برای صادرات است، باید برای صادرات کشور فکر کنیم و ببینیم که به چه دلیل صادرات ما رشد نکرده و چه عواملی مانع بازاریابی ما شده است؟

وی ادامه داد: اگر جهش تولید متاثر از تقاضای داخل و مصرف بیشتر در داخل کشور است باید ببینیم چه عواملی باعث کنترل و مدیریت مصرف داخلی می شود.

این کارشناس حوزه کار با طرح این پرسش که آیا سیاست مزدی که هم اکنون از آن پیروی می کنیم در قالب جهش تولید معنا می یابد؟ گفت: اینکه ما از یک طرف تولید کنیم ولی در انبار بماند و از آن طرف حقوقی به کارگر بدهیم که نتواند بخرد و مصرف کند، در تعارض و تضاد با یکدیگر است.

حیدری تصریح کرد: اگر از تولید و جهش آن صحبت می کنیم باید قبلش موانع تولید را رفع کنیم و در حوزه اجتماعی وارد یک بحث چالشی شویم. هیچ اقتصادی در دنیا یکساله به جهش نمی رسد و این کار مقدماتی می خواهد.

وی گفت: در حال حاضر نیازمند تغییر در یکسری قوانین هستیم تا موانع جهش تولید برطرف شود و رشد مورد نظر را محقق کند؛ البته این کار، کار بزرگی است و آرمانگرایی در خصوص اینکه تفکر ما رسیدن به این نقطه باشد قابل احترام و ارزشمند است.

این کارشناس حوزه کار افزود: این امر نشان می دهد که همه حاکمیت و قوایی که در قالب دولت تعریف می شوند باید بسیج شوند تا شعار محوری امسال به شکل معنی داری تحقق یابد و خروجی کار ما را به اهداف جهش تولید برساند؛ به نحوی که اگر آمارهای شروع سال ۹۹ را با پایان سال مقایسه کردیم، آمارهای کمی اقتصاد ما را متقاعد کند که این اتفاق افتاده است.

به گفته حیدری، در راستای تحقق شعار امسال همه دستگاههای اجرایی باید وظیفه خاصی را برعهده بگیرند چرا که دستیابی به این هدف متعالی نیازمند تشکیلات هماهنگ کننده در تمام دستگاهها و مجموعه ها است و این تشکیلات برای اقتصاد ایران که نیاز به رشد و بزرگ شدن دارد، یک ضرورت است.

به گزارش ایسنا، مقام معظم رهبری سال ۱۳۹۹ را به نام سال «جهش تولید» نامگذاری و تاکید کردند باید با کار ۱۰ برابری تولید به جایی برسد که در زندگی مردم اثر بگذارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۱-۰۸ ۰۵:۵۳

کار ۱۰ برابری?!!

avatar
۱۳۹۹-۰۱-۲۵ ۱۸:۴۳

موانع تولید وجهش تولید - نرخ بانکها تا 43 دیده ام - نرخ بیمه - ارزش افزوده - متولی بخش تولید کیست - واردات - خام فروشی - عدم زنجیره ای - جزیره ای - مشکل ماهیت تولید - مشکل ساختاری تولید - پائین بودن بهره وری نیروی انسانی وسرمایه - عدم هماهنگی وعدم رویه واحد - نیاز مند به سیستم یک پارچه گزارش دهی جمعی