• پنجشنبه / ۱۹ تیر ۱۳۹۹ / ۰۰:۳۹
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 99041914078
  • خبرنگار : 71429

معاون اول قوه قضاییه

برخورد با صاحبان ثروت نامشروع نیازمند کمک قوا و مردم است

برخورد با صاحبان ثروت نامشروع نیازمند کمک قوا و مردم است

معاون اول قوه قضاییه گفت: یکی از وظایف قوه قضاییه این است که با افرادی که ثروتی را به صورت غیرمشروع به دست آورده‌اند، برخورد کند که این نیازمند کمک دولت، مجلس و مردم است.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای با حضور در برنامه «بدون توقف» گفت: یکی از مسائلی که جزو اهداف مهم نظام ماست، این است که کسانی را که ثروتی به طریق نامشروع کسب می‌کنند، آن را به بیت المال یا صاحب آن برگردانیم. اگر ثروتی توسط فردی به صورت نامشروع کسب شد، قابل تحمل نیست. یکی از وظایف قوه قضاییه این است که با افرادی که ثروتی را به صورت غیرمشروع به دست آورده‌اند، برخورد کند که این نیازمند کمک دولت، مجلس و مردم است.

وی در ادامه تصریح کرد: در سند تحول قوه قضاییه زمینه‌های ثروت‌اندوزی ناحق بررسی شده است. ما زمینه‌های ایجاد ثروت‌های نامشروع را شناسایی و راهکارهایش را پیش‌بینی کردیم و برنامه‌ریزی آن انجام شد اما تحقق این برنامه نیازمند کمک مجلس، دولت و مردم است و اگر این مشارکت محقق شود، می‌توانیم یک گام بلند برداریم.

معاون اول قوه قضاییه افزود: یکی از منشأهای ثروت‌اندوزی افراد استفاده از منابع طبیعی و زمین‌هایی است که با زد و بند یا سوءاستفاده به دست آورده‌اند. مثلاً فردی ۱۰۰ هکتار زمین را با این بهانه که بخواهد در آن کار دامداری و یا موارد این‌چنینی انجام دهد، می‌گیرد اما بعد از ۱۵ سال هنوز این کار را انجام نداده و با تفکیک زمین‌ها صاحب ثروت‌های فراوانی شده است.

محسنی اژه‌ای در ادامه، برخی تسهیلات بانکی را از دیگر مواردی دانست که باعث ثروت‌اندوزی می‌شود و تأکید کرد: با کمک دولت و مجلس می‌توان این موضوع را پیگیری کرد. ما در سند تحول دو موضوع مهم را مورد توجه قرار دادیم؛ یکی این که جلوی این افراد را بگیریم و دیگر این که با افرادی که در سازمان‌های مربوطه یا وزارتخانه‌هایی مانند جهاد کشاورزی و یا سازمان اراضی به صورت سهل‌انگارانه یا بر اساس رشوه و یا سوءاستفاده از موقعیت شغلی باعث فساد شدند، برخورد قاطع و شدیدتری کنیم.

معاون اول قوه قضاییه با بیان این که فردی برای تسهیلات بانکی به عنوان مثال وام ازدواج با هزار مشکل مواجه می‌شود، گفت: برخی افراد هزار میلیارد وام می‌گیرند اما هفت‌خانی را که آن فرد برای گرفتن وام ازدواج در پیش دارد، طی نمی‌کنند. بانک‌ها باید در این باره اعتبارسنجی کنند. متاسفانه آن فرد به جای این که اشتغال ایجاد کند، برج‌سازی می‌کند یا بازار سکه و ارز را دچار التهاب می‌کند. این موضوع از دو منظر باید مورد توجه قرار گیرد؛ یکی این که از اشتغال جلوگیری کرده و دیگر این که بازار ارز را دچار مشکل کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۴-۱۹ ۱۱:۰۳

چنین پیشنهادی مستلزم این است برای آنکه اعتماد سازی بکنند نخست از کل حکومت شروع شود که در چندین سال چه داشتند و کجا زندگی میکردند و امروز چه دارند و کجا زندگی میکنند در غیر اینصورت مردم هنوز شفاف سازی را از حکومت میخواهند