به گزارش ایسنا، علی رمضانی با اشاره به برگزاری جشنواره فرهنگی هنری در فضای مجازی، اظهار کرد: جشنواره امسال این امکان را ایجاد کرد که خانوادهها در کنار دانشآموزانشان همه مراحل جشنواره را رصد کنند لذا این موضوع میتواند در برگزاری جشنواره بعدی بهعنوان الگو مورد استفاده قرار گیرد.
وی از استقبال دانش آموزان از برخی رشتههای حوزه فضای مجازی خبر داد و افزود: دانشآموزان بهجز در حوزههای هنرهای آوایی، دستی تجسمی و نمایشی دانش خود را در حوزه رسانه و فضای مجازی را نیز افزایش دادند.
رمضانی تصریح کرد: در حوزه بازیهای رایانهای و افزایش رشتههای مرتبط با این حوزه در سال آینده گسترشی قابلملاحظهای خواهیم داشت.
وی ادامه داد: با اجرای تفاهم نامه با انستیتو بازیهای رایانهای این موضوع را برای دانشآموزان گسترش میدهیم تا بتوانیم این رشته را نیز به دانشآموزان آموزش دهیم.
مدیرکل فرهنگی، هنری اردوها و فضای پرورشی، آموزشوپرورش را تنها وزارتخانهای دانست که در کشور حتی در شرایط کرونایی، با ایجاد آرامش و امنیت مسابقات و جشنوارهها را برگزار میکند و خاطرنشان کرد: این کار آموزشوپرورش قابلتقدیر است، ما توانستیم ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر رشته دانشآموز را در این مسابقات مشارکت دهیم لذا نقش داوران در این زمینه بسیار پر رنگ بود.
وی گفت: با اجرای سی و هشتمین دوره مسابقات فرهنگی هنری در شرایط کرونایی و در فضای مجازی تاریخ بسیار درخشانی را برای آموزشوپرورش رقم زدیم.
رمضانی اظهار کرد: در این جشنواره بحث آموزش باکیفیت را نسبت به حضور دانشآموزان در فضای مجازی بهتر رقم زدیم اما ازنظر تربیتی معتقدیم جشنواره باید حضوری برگزار شود.
وی گفت: از سال آینده جشنواره فرهنگی هنری را برای متوسطه دوره اول برای اولین بار در فضای مجازی برگزار خواهیم کرد.
مدیرکل فرهنگی، هنری اردوها و فضای پرورشی بابیان اینکه برخی از دانشآموزان ما در زمان برگزاری مسابقات در خارج از کشور حضور داشتند اما در این مسابقات شرکت کردند، گفت: این موضوع برای نظام جمهوری اسلامی در شرایط کنونی بسیار مؤثر و دارای اهمیت است.
وی افزود: در برخی از مناطق محروم دانشآموزان از داشتن اینترنت و موبایل محروم هستند تلاش خواهیم کرد با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات این موضوع حلوفصل شود.
رمضانی از پخش فعالیتهای جشنواره در ساعت ۲۳هر شب خبر داد و تصریح کرد: از تیم فنی شبکه شاد تقدیر میکنم زیرا ظرفیت جدیدی برای شبکه شاد ایجاد شده تا ارتباطات دوسویه شود.
مدیرکل فرهنگی، هنری اردوها و فضای پرورشی ادامه داد: از مرحله مدرسه ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر رشته در این مسابقات حضور داشتند از این تعداد حدود ۶ هزار اثر به مرحله پایانی راه یافتند لذا در پایان این جشنواره از ۲۰۰۰ نفر از شرکتکنندگان که آثارشان انتخاب شده است تجلیل و جایزه داده خواهند شد.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، وی ادامه داد: از بین این ۲۰۰۰ نفر تعداد ۷۰۰ نفر رتبههای اول تا سوم را به دست خواهند آورد و در ۲۸ مردادماه در آئین اختتامیه که از طریق شبکه شاد پخش میشود از آنها تقدیر میشود.
انتهای پیام
نظرات