محمود صادقی در گفتوگو با ایسنا افزود: هر چند در سفر معاون استاندار به شهرستان زاوه از چندین زمین که برای ساخت ناحیه صنعتی در نظر گرفته شده، بازدید شد اما تصمیمگیری نهایی باید در سطح استان انجام شود.
وی بیان کرد: نظر نهایی و تخصصی باید توسط شرکت شهرکهای استان اعلام شود که تا کنون نتیجه بازدید کارشناسان به صورت کتبی به شهرستان اعلام نشده است.
فرماندار زاوه بیان کرد: هر چه احداث شهرک صنعتی به طول بینجامد، مردم شهرستان بیشتر ضرر خواهند کرد. بدون شک اگر ۵ سال قبل شهرک صنعتی میداشتیم، اکنون شاهد سرمایهگذاریها و رفع مشکل درصدی از بیکاری شهرستان بودیم. البته اگر هم اکنون هم عملیات ایجاد شهرک صنعتی شهرستان زاوه آغاز شود، برای ایجاد شهرک، خیابانکشی و بردن آب، برق و گاز دو سال زمان نیاز است.
وی مطرح کرد: با توجه به محرومیتی که شهرستان زاوه دارد، اگر سرمایهگذاری صورت گیرد، تا چندین سال از پرداخت مالیات معاف خواهند بود. از سوی دیگر نیروی انسانی قابل توجهی در منطقه داریم که خود منجر به استقبال سرمایهگذاران میشود.
فرماندار زاوه با بیان اینکه بر اساس سرشماری سال ۹۵ در شهرستان زاوه بیش از ۲۰۰۰ نیروی بیکار داریم، ادامه داد: هر چند یکی از زیرساختها برای سرمایهگذاری شهرک صنعتی است اما مشکل جدیتر این است که عمده زمینهای شهرستان کشاورزی است و زمینی که برای سرمایهگذاری مناسب باشد، کمتر وجود دارد.
وی عنوان کرد: تنها صنعت زاوه سیمان است که البته تا کنون توسط مدیر این کارخانه که به عنوان معین اقتصادی شهرستان نیز معرفی شده، اقدامات بسیار خوبی انجام داده است؛ البته در بخش کشاورزی چون زیرساختها مهیاست، جهش خوبی داشتهایم؛ به طوری که امسال نسبت به سال قبل تولید گندم ۳۲ درصد افزایش داشته و در بخش گیاهان دارویی نیز همینگونه بوده اما در بخش صنعت، به جز سیمان کارخانه دیگری نداریم.
صادقی همچنین با انتقاد از قوانین و بخشنامههای دست و پا گیر، موازی و مزاحم بالادستی برای رونق اقتصادی در سطح کشور و شهرستان مطرح کرد: با وجود اینکه در اجرا هیچ کوتاهی و مشکلی نداریم و همگی پای کار هستند ولی در عمل بسیاری از قوانین و مقررات وضع شده موجب عقب افتادگی شهرستانها از جمله زاوه شده است.
فرماندار زاوه بیان کرد: اگر چه از سویی شعار میدهیم که مردم باید در روستاها ماندگاری داشته باشند و به شهرها مهاجرت نکنند اما ابتدا لازم است زمینههای حضور آنان که بخشی شامل اشتغال، مسکن، آب، برق، گاز و تلفن میشود فراهم شود اما وقتی به دلیل محدود شدن روستا زمینی برای ساخت و ساز نیست و شهرک صنعتی برای ایجاد اشتغال نداریم، خودبهخود زمینه برای مهاجرت به وجود میآید.
وی گفت: هر چند آمادگی کامل برای اجرای مصوبات وجود دارد اما انتظار داریم نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی با سایر نمایندگان در صدد حذف قوانین مزاحم و موازی باشند و یا آن را اصلاح کنند تا در عمل و اجرای قوانین با مانعی مواجه نباشیم.
صادقی مطرح کرد: ایجاد شهرک صنعتی جزو مطالبات به حق مردم منطقه است اما چون فرایند آن از ریل خارج شده، ۱۲ سال است که به نتیجه نرسیده است. البته تلاش میکنیم این فرایند به ریل خود بازگردد و هر چه سریعتر این پروژه و مطالبه به نتیجه برسد.
انتهای پیام
نظرات