رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان در نطق پیش از دستور این جلسه که پیش از ظهر امروز (یکشنبه_۲ شهریور ماه) برگزار شد، با گرامیداشت هفته دولت، اظهار کرد: در این شرایط سخت و دشوار امیدواریم تمام کارکنان دولت بتوانند در کار مردم گره گشایی کنند، به طوری که با یک برخورد خوب و تعامل سازنده در این شرایط می توانیم از مردم دلجویی کنیم.
کمک ۲۰ میلیاردی مدیریت شهری به پلیس راهور اتفاق خاصی رقم نزد
علیرضا نصراصفهانی با اشاره به اینکه شهرداری اصفهان امسال به سوی اجرایی شدن ماده ۱۰۸ گام برداشت و تفاهم نامه ای با نیروی انتظامی امضا کرد، گفت: در این راستا مبلغ ۲۰ میلیارد تومان به پلیس راهور کمک شد، درحالیکه باید رصد کنیم با این کمک چه اقداماتی صورت گرفته، اما به نظر می رسد متاسفانه در سایه این کمک و تفاهم اتفاق خاصی در شهر نیفتاده است.
به گزارش ایسنا، رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه امیدوار بودیم پلیس پررنگ تر ظاهر می شد تا شاهد تسهیل رفت و آمد در شهر باشیم، افزود: از فرمانده انتظامی استان و رئیس پلیس راهور میخواهم در این زمینه ورود جدی کنند، چراکه باید پاسخگوی مطالبات مردم باشیم.
وی همچنین به وجود زمینی در منطقه ۱۳ اشاره کرد که ۱۳ سال در اختیار شهرداری بوده و تصمیمات متعددی برای آن اخذ شده است، گفت: با تعاونی ذوب آهن مباحثی مطرح شده و یکصد هزار زیربنا برای این زمین درنظر گرفته شده که تعرضی به فضای سبز هم شده و باید برای مدت یک هفته به شورای شهر پاسخ و گزارشی ارائه شود.
حمایت عملی و نه لسانی شهرداری از هنرمندان
مهدی مزروعی، رئیس کمیسیون فرهنگی، ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در نطق خود در این جلسه با اشاره به تذکری که یک ماه پیش درخصوص مطالبه معوقه هنرمندان به شهردار اصفهان داد، گفت: در این زمینه جلسه ای برگزار و مشکلات مطرح شد، امیدواریم هنرمندان فضا را رصد کنند و چنانچه مشکل و تاخیری وجود دارد اطلاع دهند تا پیگیری کنیم.
وی با تاکید بر اینکه شهرداری ناگزیر است کسورات قانونی که بر دریافتی هنرمندان بار می شود را پرداخت کند و این تکلیف قانونی است، افزود: شاید باید در تعرفه حق الزحمه هنرمندان تجدیدنظر شود تا بعد از اعمال آن، وجوه باقی مانده کفایت کند.
این عضو شورای شهر اصفهان با اشاره به درخواست حمایت هنرمندان اصفهانی از مسئولان مختلف اعم از دولت و شورای شهر برای حمایت از هنرندان در شرایطی که کرونا آسیب های زیادی به چرخه اقتصاد هنر وارد کرده است، گفت: امیدوارم مدیریت شهری اصفهان طرحی آماده کند تا در حد توان شهرداری حمایت عملی و نه لسانی از هنرمندان شهر داشته باشیم.
وی همچنین با بیان اینکه ظاهرا شهرداری بنا بر اجرای طرح ترافیک در شهر اصفهان دارد و فراخوان ها و مناقصات آن درحال انجام است، گفت: در این زمینه سوالاتی مطرح می شود، از جمله اینکه شهرداری با کدام مجوز می خواهند این طرح را اجرا کند؟ اگر مصوبه سال ۹۷ قابل اجرا بود، چرا لایحه جدید به شورای شهر ارائه کردند و چرا بدون اطلاع شورا در حال اجرای این طرح هستند؟
مزروعی ادامه داد: علاوه بر سوالاتی که وجود دارد فشارهای معیشتی بر مردم تشدید شده، در این شرایط چرا باید اصرار به اجرای طرح ترافیک داشته باشیم، درحالیکه اجرای عملیات مترو در مرکز شهر نیز باعث به هم ریختگی ترافیک شده است، بنابراین امیدواریم نسبت به اخذ مجوز و طرح موضوع در شورای شهر اقدام کنند.
برداشت گام هایی برای رفع نگرش تمرکزگرایی در شهر
کوروش محمدی، رئیس کمسیون اجتماعی و محیط زیست شورای اسلامی اصفهان نیز در نطق خود در این جلسه با اشاره به اینکه از سه سال پیش تحولاتی در حوزه مدیریت شهری از جمله در حوزه اجتماعی اتفاق افتاد، اظهار کرد: شهر اصفهان به جهت یکسری مسائل کلیدی، کالبدی، اجتماعی و مدیریتی با معضلات جدی دست و پنجه نرم می کند و دچار معضلات و بیماری های اجتماعی شده است، درحالیکه اگر همه نگران حاشیه نشینی، فقر و آسیب های اجتماعی هستیم نتیجه نگاه و تفکری است که همواره با تولید فقر و ماندگاری فقر در جامعه همکاری می کند.
وی با اشاره به اینکه مدیریت شهری اصفهان گام هایی در زمینه رفع نگرش تمرکزگرایی در شهر برداشته است، افزود: از جمله این اقدامات ایجاد دفاتر تسهیل گری است، به طوری که درصدد راه اندازی ۲۲۰ شبکه محلی اجتماعی هستیم که شاید در کشور بی نظیر باشد و می تواند به افزایش میزان مشارکت مردم و دخالت دادن آنها در سرنوشت خود و تصمیمات مدیران موثر باشد.
این عضو شورای شهر اصفهان با تاکید براینکه انتظار داریم دستگاه های مختلف همراهی کنند تا شبکه های محلی اجتماعی را به باور مشارکت پذیر مردم تبدیل کنیم، تصریح کرد: این دفاتر می توانند ابزاری برای مشارکت جو بودن مردم باشد تا از صرف هزینه های موازی و تدابیر غیرموثر و ناکارآمد طی سال ها در محلات و حاشیه ها جلوگیری کنیم.
محمدی با بیان اینکه مدیریت شهری یک قطعه از پازل حاشیه نشینی است، افزود: در راستای حل معضل حاشیه نشینی تمام دستگاه های متولی باید وارد عمل شوند، همانطور که شهرداری اصفهان با شروع خط دوم مترو از یکی از محروم ترین مناطق شهر اصفهان گامی در راستای توسعه عدالت اجتماعی برداشت.
وی خاطرنشان کرد: در سال های گذشته با تمرکز بر مرکز شهر، حاشیه ها را رها کردیم و امروز گرفتار عواقب آن هستیم.
گفتنی است؛ اجرای حرکت های نو و جذاب درجهت توسعه و ترویج فرهنگ عاشورا از سوی معاونت فرهنگی شهرداری اصفهان، شفافیت در تفریح بودجه و صورت های مالی از سوی شهرداری، اداره معاونت حمل و نقل و ترافیک و برخی سازمان های مهم شهرداری اصفهان با سرپرست و ضرورت تعیین تکلیف این پست های کلیدی، تبعیض بین نیروها، باندبازی که باعث آسیب به نیروی انسانی و اخلال در خدمت رسانی به مردم می شود و همچنین بکارگیری افرادی بدون سوابق مشخص و صرفا به خاطر فعالیت های حزبی در شهرداری اصفهان از تذکرات اعضای شورای شهر در این جلسه بود.
انتهای پیام
نظرات