سید محسن جعفری گفت: در پی کسب خبری از مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر سرقت اموال ساختمانی نیمه کاره در این شهرستان بلافاصله ماموران گشت پاسگاه انتظامی حیدرکلا به محل اعزام شدند.
وی افزود: متهم در عملیاتی غافلگیرانه توسط ماموران دستگیر شد و در بازجویی های به عمل آمده به ۱۳ فقره سرقت از ساختمان های نیمه کاره و ادارات دولتی در این شهرستان اعتراف کرد .
به گزارش پایگاه خبری پلیس، فرمانده انتظامی شهرستان بابل با اشاره به این که متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد،هشدارداد:شهروندان ضمن رعایت هشدارهای انتظامی و حفظ تجهیزات موجود در ساختمان های در حال احداث خود، در صورت مشاهده افراد ناشناسی که در محدوده محل سکونت آنان پرسته می زنند مراتب را در اسرع وقت به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اعلام دارند.
انتهای پیام
نظرات