• شنبه / ۱۷ آبان ۱۳۹۹ / ۱۲:۰۸
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 99081710626
  • خبرنگار : 71432

کمیسر سابق سازمان غذا و داروی آمریکا:

آمار کرونا در آمریکا در هفته‌های آینده به مرحله "انفجار" می‌رسد

آمار کرونا در آمریکا در هفته‌های آینده به مرحله "انفجار" می‌رسد

کمیسر سابق سازمان غذا و داروی آمریکا هشدار داد: موارد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در کشور طی هفته‌های آینده به مرحله "انفجار" می‌رسد.

به گزارش ایسنا، دکتر «اسکات گاتلیب»، کمیسر سابق سازمان غذا و داروی آمریکا در اظهاراتی گفت: طی چند هفته آینده موارد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در کشور بسیار بیشتر می‌شود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا قرنطینه سراسری در ایالات متحده با توجه به شناسایی بیش از ۱۲۵ هزار مورد جدید ابتلا به کووید-۱۹ طی روز جمعه، اعمال می‌شود، تاکید کرد: به هر حال ما به اعمال قرنطینه سراسری نیاز داریم. من فکر می‌کنم که می توان بر اساس وضعیت هر ایالت و با در نظر گرفتن کاهش هدفمند به شکل موثری با این مساله مواجه شد. اما در حال حاضر چنین اقدامی در دست انجام نیست بنابراین مشکلات زیادی در آینده ایجاد می‌شود و فکر می‌کنم این اتفاق طی چند هفته آینده به مرحله انفجار برسد.

کمیسر سابق سازمان غذا و داروی آمریکا افزود: در حقیقت موارد ابتلا به این بیماری در ایالات متحده بسیار بالاتر است.

به گزارش شبکه خبری سی ان ان، وی گفت: افزایش موارد جدید ابتلا که در حال حاضر با آن روبرو هستیم با آنچه در فصل بهار شاهد بودیم متفاوت است چرا که در بهار، مناطق کوچکتری درگیر بیماری بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha