• چهارشنبه / ۲۰ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۳:۱۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: fars-59361

مدیرکل کمیته امداد فارس خبر داد:

اختصاص 570 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال روستایی در فارس

اختصاص 570 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال روستایی در فارس

مدیرکل کمیته امداد فارس از اختصاص  570 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال از منابع صندوق امداد ولایت و اعتبارات اشتغال پایدار روستایی و مناطق عشایری در راستای اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی و خودکفایی مددجویان استان فارس خبر داد.

به گزارش ایسنا منطقه فارس، محمد بذرافشان چهارشنبه 20 شهریور در حاشیه بازدید از یک طرح اشتغالزای روستایی با تاکید بر توانمندسازی مددجویان این نهاد گفت: مددجویان با توانمندسازی و فراهم شدن اشتغال، خودکفا شده و  از  چرخه حمایتی کمیته امداد خارج می‌شوند.

وی یادآور شد: از ابتدای سال تاکنون  570 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال برای مددجویان استان جذب شده است که از این میزان، 120 میلیارد ریال از محل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت هم افزایی و 450 میلیارد ریال نیز از محل اعتبارات اشتغال پایدار روستایی و مناطق عشایری پرداخت شده است.

مدیر کل امداد فارس اضافه کرد:  از ابتدای سال تاکنون 212 خانوار در استان به خودکفایی رسیده و 1600 طرح اشتغال ایجاد شده است. از تعداد 1600 طرح ایجاد شده،  تعداد 619 طرح اشتغال برای زنان و 981 طرح اشتغال برای مردان بوده است.از تعداد مذکور طرح ایجاد شده، 417 طرح در زمینه مشاغل خانگی و 1183 طرح نیز در زمینه خوداشتغالی بوده است که توانسته برای 1920 نفر ایجاد شغل کند.

بذرافشان با بیان اینکه وام‌های اشتغال بر اساس محل سکونت مجری طرح  داده می‌شود، گفت: امسال 550 طرح شهری با اعتبار 193 میلیارد ریال و 1050 طرح روستایی نیز با اعتبار 377 میلیارد ریال ایجاد شده است.

وی در خصوص نوع مشاغل ایجاد شده در طی این مدت خاطر نشان کرد: 632 مورد مشاغل خدماتی،  695 مورد دام‌پروری ، 82 مورد صنایع‌دستی و 191 مورد کشاورزی ایجاد شده است .

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha