• چهارشنبه / ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۷:۵۴
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: kermanshah-82509

فرماندار کرمانشاه اعلام کرد:

قول استاندار برای تامین اعتبار تجهیزات اطفای حریق

فرماندار کرمانشاه از قول مساعد استاندار برای تخصیص اعتبار 100میلیون تومانی برای خرید تجهیزات اطفای حریق در  این شهرستان خبر داد.

به گزارش ایسنا منطقه کرمانشاه، فضل الله رنجبر در جلسه ستاد اطفای حریق شهرستان در فرمانداری کرمانشاه، اظهار کرد: با خرید تجهیزات اطفای حریق مورد نیاز می توانیم در زمان وقوع حریق ورود اثرگذارتری داشته باشیم.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت همراه کردن شبکه‌های محلی در مقوله پیشگیری از آتش سوزی، افزود: باید سازمان‌های مردم نهاد آگاهی های مردم، بهره برداران و گردشگران را در مورد پیشگیری از وقوع حریق در عرصه‌های منابع طبیعی بالا ببرند.

فرماندار کرمانشاه سپس با اشاره به ضرورت نهادینه کردن فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی برای انتقال به آیندگان، تاکید کرد: سازمان های مردم نهاد باید با بالا بردن آگاهی مردم در مورد شیوه های حفاظت و حراست از عرصه های منابع طبیعی، آنان را نسبت به حفاظت و حراست از این عرصه ها حساس کنند.

رنجبر در ادامه با اشاره به تیره شدن بخشی از مسیر چالابه به سمت بیستون به دلیل وقوع آتش سوزی به عنوان تصویری دردناک، گفت: باید برای جلوگیری از نابودی عرصه های منابع طبیعی علاوه  بر سازمان‌های مردم نهاد، پایگاه های مقاومت بسیج، راهداریها، پادگان‌ها و سایر ارگان‌ها را پای کار بیاوریم.

رنجبر تیغه زنی جاده ها ازسوی راهداری، جلوگیری از آتش زدن پس چر مزارع توسط کشاورزان، ایجاد آتش بر برای جلوگیری از سرایت آتش احتمالی در جنگل ها و مراتع و ... را به عنوان راه های جلوگیری از سرایت آتش در موارد احتمالی در عرصه‌های جنگلی و مرتعی عنوان کرد.
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha