• شنبه / ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۴:۴۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 00061215250
  • منبع : نمایندگی همدان

مهر با طعم «آلو» در راه است

مهر با طعم «آلو» در راه است

ایسنا/همدان فرماندار شهرستان اسدآباد از برگزاری ششمین جشنواره «آلو» در روستای توریستی گردشگری ملحمدره معروف به ماسوله غرب کشور در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش ایسنا، منطقه همدان، مجید درویشی در جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره آلو روستای ملحمدره شهرستان اسدآباد، افزود: این جشنواره از نهم تا 15 مهرماه به مدت یک هفته در روستای ملحمدره با همکاری 3 روستای ترخین آباد، هلور  و ویرایی و با مشارکت اداراتی چون جهادکشاورزی و اداره میراث در قالب کمیته برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: طی هفته برگزاری جشنواره، علاوه بر مراسم  افتتاحیه و اختتامیه، ادارات و دستگاه های مرتبط با کمیته باید با همکاری روستاهای فوق با برنامه ریزی لازم برنامه های مختلفی را پیش بینی کنند.

درویشی خاطرنشان کرد: افتتاحیه و اختتامیه جشنواره، برگزاری نمایشگاه محصولات تولیدی روستای هدف گردشگری ملحمدره، تجلیل از کشاورزان برتر تولید آلو، برپایی غرفه های مختلف از صنایع دستی و محصولات تولیدی روستاهای همکاری کننده در جشنواره از جمله برنامه های پیش بینی شده در جشنواره امسال آلو روستای ملحمدره خواهد بود.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان اسدآباد هم از پیش بینی برداشت بیش از 4 هزار تن آلو از باغات این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: شهرستان اسدآباد دارای 4 هزار و 730 هکتار باغات مختلف بوده که از این میزان سطح باغات موجود بیش از 250 هکتار به  باغات آلو  اختصاص دارد.

سقراط بیرنگ با بیان اینکه سالانه به صورت میانگین بیش از 60 هزار تن محصولات باغی مختلف چون سیب، هلو و شلیل، گردو، بادام و انگور در این شهرستان تولید می شود، افزود: شهرستان اسدآباد دارای 200 باغدار آلو بوده که بیشتر این باغات به روستای گردشگری، توریستی ملحمدره و روستاهای ترخین آباد، ویرایی، بیاج و هلور اختصاص داشته و هر ساله بیش از  نیمی از تولید آلوی این شهرستان به این روستاها تعلق دارد.

وی با اشاره به کیفیت و مرغوبیت بالای آلوی روستای ملحمدره تصریح کرد: هر ساله با توجه به مرغوبیت بالای آلو روستای ملحمدره و جشنواره آلو به  شکرانه برداشت محصول در این روستا برگزار می شود که امسال نیز ششمین جشنواره آلو روستای گردشگری و توریستی ملحمدره معروف به ماسوله غرب کشور در آینده نزدیک برگزار خواهد شد.

بیرنگ با بیان اینکه سال گذشته 3 هزار و 500 تن آلو از باغات این شهرستان برداشت شد، تصریح کرد: امسال با توجه به  تغذیه باغات و مبارزه با آفات و بیماریها، سطح تولید این محصول بیش از 4 هزار تن پیش بینی شده است.

وی در ادامه نبود صنایع تبدیلی و بسته بندی در راستای فرآوری این محصول را از عمده ترین مشکلات باغداران آلو این منطقه برشمرد و اظهار کرد: راه اندازی صنایع تبدیلی و بسته بندی در راستای فرآوری این محصول از نقش موثری در راستای توسعه اقتصاد بهره برداران این شهرستان خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha