«الیاس تاج الدینی» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا افزود: ۱۳هزار و ۸۴۰ تن میزان تولید گوشت قرمز استان در سال ۹۲ بوده که در سال ۹۹ این میزان به ۱۶ هزار و ۳۸۶ تن رسیده است.
وی اظهار کرد: میزان شیرخام تولیدی استان کهگیلویه و بویراحمد در سال ۹۲ به ۸۴ هزار و ۲۰۰ تن می رسید که این میزان در سال ۹۹ به ۱۰۰هزار و ۸۷۹ تن رسیده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: ۷۳۷۸ تن گوشت مرغ تولید شده استان طی سال ۹۲ بوده که در سال ۹۹ این میزان به ۱۴ هزار و ۸۸۰ تن رسید.
وی با بیان اینکه در سال ۹۲ تولید تخم مرغ در این استان ۲۴۳۹ تن بود، بیان کرد: در سال ۹۹ این میزان به ۵۲۳۱ تن رسیده است.
انتهای پیام
نظرات