• شنبه / ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ / ۲۲:۰۷
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1400053020925
  • خبرنگار : 71431

واکنش پلیس راهور به ویدئوی خبرساز از یک پزشک

واکنش پلیس راهور به ویدئوی خبرساز از یک پزشک

پلیس راهور ناجا به ویدئوی منتشرشده از سوی یکی از پزشکان درباره ممنوعیت خروج از استان البرز واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، به دنبال انتشار ویدئویی در فضای مجازی در مورد ممانعت پلیس راه از تردد یکی از پزشکان برای خروج از استان البرز به سمت استان قزوین، مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور ناجا اعلام کرد: در این خصوص دستور ویژه‌ای برای بررسی همه‌جانبه موضوع از سوی ریاست پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا صادر شد و تیم مجربی از بازرسی به این موضوع ورود کرد.

در ادامه اطلاعیه پلیس راهور ناجا آماده است: بنا شد تا پیرامون این موضوع تحقیقات میدانی و اسنادی لازم انجام و نتیجه برای تنویر افکار عمومی در رسانه ملی و شبکه‌های اجتماعی اطلاع‌رسانی شود.

پلیس راهور همچنین تاکید کرده که مدافعان امنیت و سلامت دو نهاد همدل و همراه در خط مقدم مبارزه با کرونا هستند و وقایعی از این دست، قطعا هیچ خدشه‌ای به تعامل و همکاری این دو سازمان وارد نخواهد کرد.

همچنین خبرنگار ایسنا در پیگیری‌های خود با خبر شد که امروز نیز جلسه‌ای برای بررسی این موضوع تشکیل شده است.

پیش از این سرهنگ عین‌الله جهانی، معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا نیز از دستور ویژه رئیس پلیس راهور ناجا برای رسیدگی به موضوع عوارضی اتوبان کرج - قزوین خبر داده و گفته بود که یک تیم ویژه مسئول رسیدگی به این موضوع شده است.

جهانی همچنین در تشریح کلیپ منتشره در فضای مجازی مبنی جلوگیری از تردد فردی که خود را مدیر بیمارستان آبیک معرفی کرده، گفته بود: بررسی اولیه از مستندات دوربین البسه مامور پلیس راهور نشان می‌دهد که فرد مذکور با اهانت به مامور در حال انجام وظیفه و با لحن توهین‌آمیز پرخاشگری کرده که مامور با سعه صدر تاکید بر اجرای ابلاغیه ستاد ملی مقابله با کرونا و منع تردد بدون استثنا و لغو مجوز تردد در کلیه محورها را دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۵-۳۰ ۲۳:۳۸

باز هم انداختن تقصیر به گردن دیگری کی پلیس میخواهد اشتباهش را قبول کند

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۳۱ ۰۰:۲۸

سلام واقعا اینه دلیل شما . طرف بدونه هیچ چیزی با پلیس درگیر میشه . چرا از حق دفاع نمی کنید. نباید بجای قبول قصور فورا یه چیزی به طرف بست

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۳۱ ۰۰:۳۱

ایشان اگر پزشک عستند که حتما هم هستند آنقدر شعور دارد که بدون مقدمه شروع به توهین به مامور زحمتکش راهور نکند ، تازه این برخورد و درگیری با افسر مافوق این مامور مه بعد از یکی دو ساعت رسیده صورت گرفته و این افسر طبق گفته خانم دکتر ش را وع به توهین و ممانعت از حرکت ایشان به محل خدمتشان کرده است ، مقامات راهور نیازی به زحمت برای تشمیل کروه تحقیق ندارد ، اگر موردی نبوده و افسر مافوق هم اهانتی نکرده ، چرا مانع رفتن دکتر به محل خدمتش شده چون اگر مانعی نبوده که ایشان رفته بود و این بحث و جدل پیش نمی آمد.

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۳۱ ۰۱:۰۴

سلام تصمیمات فی البداهه همینه من ۲۲ مرداد برای بیماری خواهرم رفته بودم تهران اونجا بودم که تصمیم گرفتن یه هفته تعطیل کنن روز سه شنبه وقت جراحی بود من چیکار باید می کردم؟ چرا نباید تصمیمات به این مهمی، یک هفته قبل اطلاع رسانی بشه و کل جوانب در نظر گرفته بشه؟ گفتن مجوز تردد تا۲۴ باطل شده، من ۲۵ دوباره مجوز تردد گرفتم مامور راهنمایی رانندگی با بدترین ادبیات با ما صحبت کرد و جریمه کرد در حالی که من داشتم به شهر خودم بر می گشتم من شهرستانی به خاطر کرونا با ماشین شخصی رفته بودم، گناه من چیه که مریض دارم، خدا رو خوش میاد، رنج چ درد بیماری یه طرف، هزینه دکتر و بیمارستان یه طرف، احساس ظلم هم طرف دیگر لطفا منصف باشید و درد من و امثال من رو منتشر کنید. ممنونم کمال مصطفی پور هستم از پیرانشهر ۰۹۱۴۱۶۸....

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۳۱ ۰۱:۰۶

ولی من دیدم پلیس گیلان یکنفر را با کارت درمان عبور داد بمن گفت اگر تو هم داری پی توانی بروی که من البته در تکنسبن اطلاعات ارژانس دارم ولی کارت انرا نگرفته ام

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۳۱ ۰۲:۲۵

فیلم ضبط شده توسط دوربین البسه پلیس راهور رو پخش کنید در جهت تنویر افکار عمومی و صداقت گفته های پلیس

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۳۱ ۰۵:۵۷

با کمال تأسف برخی ماموران ناجا چه راهنمایی رانندگی و چه کلانتری رفتار و برخورد خوبی ندارن

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۳۱ ۰۷:۱۷

برخورد زشت و گفتار نا به هنجار‌ بعضی ماموران گاهی مواقع موجب انفجار مر دم میشوند آیا دوربین پلیس صدا را ضبط میکند؟

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۳۱ ۰۹:۰۳

اولا اون پلیس راهور انقدر متاسفانه ناآگاه بوده که جلوی یک دکتر رو دراین شرایطی که دهها نفر زندگی‌شان درخطر است، یکی نیست به این پلیس بگه اگه فداکاری کادر درمان نبود فاجعه در ایران از هیروشیما وناکازاکی بدتر بود