• یکشنبه / ۴ مهر ۱۴۰۰ / ۱۱:۲۵
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1400070402182
  • خبرنگار : 71451

رئیس بنیا شهید:

روایت حماسه باعث حفظ تمدن فکری و اعتقادی می‌شود

روایت حماسه باعث حفظ تمدن فکری و اعتقادی می‌شود

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: روایت حماسه باعث حفظ تمدن فکری و اعتقادی می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی که  در نخستین اجلاسیه «۳۰۰۰هزار پیام آور ایثار» که به صورت وبیناری در سرار کشور برگزار شد سخن می‌گفت، افزود: فرهنگ دفاع مقدس برگرفته از مکتب امام حسین (ع) است و توجه به راویان فرهنگ ایثار و شهادت ضروری است. روایت حماسه باعث حفظ تمدن فکری و اعتقادی می‌شود. راویان خود را روایت نمی‌کنند هر چند که خودشان نیز قابلیت روایت شدن دارند.

دکتر قاضی‌زاده یادآور شد: حضرت امام خمینی (ره) فرمودند «این محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است». محرم و صفر نماد روایتگری در تاریخ است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: در زمان حیات اهل بیت علیهم السلام مسلمانان در انزوا بودند و راویان پیام را به ائمه اطهار علیهم السلام منتقل می‌کردند. دشمن برای جدایی نسل جوان از انقلاب اسلامی سرمایه گذاری زیادی کرد اما راهیان نور آن را شکست داد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تاکید کرد: تربیت شدگان مکتب اباعبدالله الحسین (ع) باید به جهان معرفی شوند.

یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این اجلاسیه اظهار کرد: این برنامه قرار بود در زمان دیگری برگزار شود اما قسمت این شد که همزمان با اربعین اتفاق بیفتد. پیام آوران ایثار بستر خوبی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هستند که باید از آنها استفاده شود.

وی توضیح داد: مقام معظم رهبری بر اهمیت فعالیت راویان تاکید دارند. 3000 راوی از جامعه ایثارگری فعالیت دارند.

سلیمانی اظهار کرد: امروز سفیران بنیاد شهید و امور ایثارگران تحت عنوان کاروان جانبازان و خانواده های معظم شهدا در مسیر پیاده روی اربعین فرهنگ ایثار و شهادت را به جهانیان منتقل می کنند. در این مراسم موکب اربعین افتتاح خواهد شد.

سلیمانی ادامه داد: جلوه های معنوی و ایثار شهدای دفاع مقدس امروز هم ادامه دارد و در شهدای مدافع حرم و همچنین مدافع سلامت قابل مشاهده است.

وی اضافه کرد: ایثارگری در بزرگمرد کوچک اندام، علی لندی تجسم یافت. علی لندی نشان داد نوجوانان امروز کم از شهید فهمیده، بالازاده، کرجو و محمدی ندارند.

سردار بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیز در این اجلاسیه اظهار کرد: در حوزه راهیان نور و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت آمادگی هرگونه همکاری با بنیاد شهید و امور ایثارگران را داریم. راویان کار بزرگ و مقدسی انجام می دهند.

وی افزود: در ۸ سالی که توفیق خدمت در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع نصیبم شده است مقام معظم رهبری همواره تاکید دارند، نگذارید جنگ فراموش شود و از تحریف آن جلوگیری کنید. راویان ایثار در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری قدم بر می دارند که بسیار ارزشمند است.

در بخشی از این اجلاسیه، کتاب «روزگار بی‌تکرار» توسط دکتر سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، سردار یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، سردار بهمن کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و داوود نورچه ای مدیرکل امور فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید و امور ایثارگران رونمایی شد.

همچنین در پایان این مراسم تعدادی از راویان ایثار؛ محمدحسن حمزه، سید جعفر دعوتی، فاطمه حمیدی فرد، سید اسماعیل سید حسین پور، عباس رنجبر ناصر آبادی، حسین یکتا، محسن فلاح، علی فضلی، علی فروزفر، حجت الاسلام والمسلمین دارانی و حجت الاسلام والمسلمین صادقی تجلیل شدند

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha