به گزارش ایسنا، «روزی روزگاری مریخ» که در شبکه نمایش خانگی تولید و پخش میشد، با پخش ۲۴ قسمت به روزهای انتهایی پخش خود رسیده و تا دو قسمت دیگر به پایان میرسد.
پیمان قاسمخانی و محسن چگینی سازندگان این سریال پیش از این تجربه همکاریهای متعددی همچون سریالهای «دزد و پلیس»، «ساختمان پزشکان» و «خوب بد جلف» را در شبکه نمایش خانگی و تلویزیون داشتند و در سریال «روزی روزگاری مریخ» به سراغ ژانر کمدی فانتزی در کرهای دیگر با آدم فضاییها رفتند.
ساخت سریال «روزی روزگاری مریخ» در بدو پخش با حاشیههایی روبهرو شد. به نوعی که یکی از پلتفرمهای پخشکننده پس از پخش یک قسمت، مجبور شد سریال را از دسترس کاربرانش خارج کند. «نداشتن مجوز رسمی» علت حذف این سریال عنوان شده بود که با حل مشکل مجوز سریال از سازمان تنظیم مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا)، «روزی روزگاری مریخ» دوباره در دسترس کاربران قرار گرفت.
موضوع سریال همانطور که از اسمش پیدا بود یک کمدی فانتزی بود که در فضایی خیالی و در فضا میگذشت و شخصیت اصلی داستان در یک ماجرای پیچیده، پایش به کره مریخ باز میشد. قاسمخانی پیش از این در نوشتن سریال «مسافران» که رامبد جوان کارگردانی کرده بود، ایده ورود فضاییها به زمین را اجرایی کرده بود. با این حال ایده رفتن انسان به کره دیگر و درگیریهایش با فرازمینیها موضوعی متفاوت از «مسافران» تلقی میشد.
این سریال دکوری با ملزومات مریخ داشت که در فضایی بزرگ در نمایشگاه بینالمللی و توسط سیامک احصایی ساخته شده بود و کار به مدت یک سال در آنجا ضبط شد. اواخر سال ۱۴۰۰ این سریال کلید خورد و با ساخت دکور، ضبط سریال اواخر مهر امسال به پایان رسید.
«روزی روزگاری مریخ» از همان ابتدا توسط پیمان قاسمخانی و محسن چگینی کارگردانی شد اما نگارش سریال با ساخت کار همزمان شده بود و پیمان قاسم خانی سرپرست نویسندگان بود، بنابراین بیشتر زمان خود را صرف نگارش در قسمتهای پایانی کرد به همین جهت قسمتهای پایانی آن توسط محسن چگینی کارگردانی شد.
انتهای پیام
نظرات