اصغر باقرزاده در گفتوگو با ایسنا، درباره سیاستهای امسال توزیع دانش آموزان پایه نهم در شاخهها و رشتههای تحصیلی، اظهار کرد: سیاستها توسط کارگروه یا ستاد اصلی هدایت تحصیلی تعیین شده است.
وی افزود: امسال به دنبال افزایش ظرفیت هنرستانهای کاردانش و فنی و حرفهای هستیم و از ما خواسته شده آگاهی و اطلاعات لازم را در خصوص رشتههای مختلف در اختیار دانش آموزان قرار دهیم.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با تاکید براینکه این باور غلط در خانوادهها که دانش آموزان ضعیفتر به رشتههای فنی و حرفهای و کاردانش میروند باید برطرف شود، گفت: اتفاقاً برعکس، دنیای امروز به افراد ماهر نیاز بیشتری دارد. آمایش حرفهای هم نشان میدهد در آینده نیاز بازار کار بیشتر به نیروی تکنیسین و فنی و حرفهای است. از همین رو در حال افزایش ظرفیت هنرستانها هستیم.
باقرزاده ادامه داد: از حیث آمادگی روحی و روانی بچهها در این راستا برنامهریزی کرده و باید کار ویژهای انجام دهیم. ما بستههای صوتی و تصویری معرفی مشاغل را آماده کرده و توزیع خواهیم کرد.
به گفته وی، مدیریت هدایت تحصیلی برعهده معاونت پرورشی است و پایه هدایت تحصیلی، مشاوره و سنجشهای روانی اجتماعی است. یک میلیون و ۱۰۰ هزار دانش آموز مشمول هدایت تحصیلی هستند و تقریباً همه آنها مراحل اولیه را طی کرده و به سؤالات مربوط به آزمون رغبت و توانایی پاسخ دادهاند. اکنون در مرحله ثبت نظرات اولیاء و معلمان قرار داریم و بهزودی بارگذاری ظرفیت رشتهها توسط مدیران مدارس انجام میشود.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش افزود: پس از آن فرمهای ۶ و ۷ که باید از سوی معاونت پرورشی صادر شود، صادر و در اختیار مدیران قرار خواهد گرفت. ما خردادماه نظرات را جمعآوری و در هفته اول تیرماه، نمونبرگهای ۶ و ۷ هدایت تحصیلی ر ا در اختیار اولیاء و دانشآموزان قرار میدهیم که بتوانند به مراکز آموزشگاهی مراجعه کرده و بر اساس مشاورههایی که دریافت میکنند در پایه دهم ثبتنام کنند.
انتهای پیام
نظرات