به نقل از ارث، آلوئه باربادنسیس که معمولاً به آن آلوئهورا میگویند، مدتهاست که به دلیل توانایی آن در درمان مشکلات پوستی، بهبود سلامت دستگاه گوارش و التیام زخمها مورد توجه قرار گرفته است.
در حالی که ژل آلوئهورا تقاضای زیادی دارد، پوست آن بهعنوان ضایعات کشاورزی دور ریخته میشود اما دانشمندان گزارش کردند که این پوستهها میتوانند حشرات را از بین ببرند و بهعنوان یک حشره کش طبیعی عمل میکنند. آنها چندین ترکیب فعال زیستی را در عصارههای پوست این گیاه شناسایی کردهاند که حشرات را از خوردن محصولات کشاورزی باز میدارد.
این احتمال وجود دارد که سالانه میلیونها تن پوست آلوئهورا در سراسر جهان دفع شود و محققان به دنبال راهی برای بالابردن ارزش و مفید کردن آن هستند.
دکتر باندیوپادیای، محقق اصلی این تحقیق از دانشگاه تگزاس ریو گراند ولی آمریکا اظهار کرد که طی بازدید از یک مرکز محلی تولید آلوئهورا، مشاهده جالبی داشت. وی میگوید: در حالی که حشرات گیاهان دیگر را از بین میبرند، آنها از برگهای آلوئه ورا دوری میکردند.
در حالی که تعدادی از باغبانهای خانگی از ژل آلوئهورا بهعنوان جزئی از آفتکشهای طبیعی استفاده میکنند و اغلب آن را با مواد تند مانند پیاز و سیر ترکیب میکنند، پوست آن بهطور قابلتوجهی در این ترکیب وجود ندارد.
این پوستهها در مقیاس صنعتی، در درجه اول به زیست توده تبدیل میشوند تا کیفیت خاک در مزارع آلوئهورا افزایش یابد. با این حال، این رویکرد بدون پیامدهای زیستمحیطی نیست زیرا تجزیه زبالههای کشاورزی متان و سایر گازهای گلخانهای منتشر و بحران آبوهوا را تشدید میکند.
بازیافت پوست برای تولید یک آفتکش طبیعی میتواند به کشاورزان در مناطقی که حشرات میتوانند تهدید بزرگی باشند، مانند مناطقی از آفریقا، مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری قاره آمریکا و مزارع ذرت و ارزن در هند کمک کند. این مورد هم چنین یک جایگزین سازگار با محیط زیست برای از بین بردن پوستهها خواهد بود.
این گروه تحقیقاتی توانست بیش از ۲۰ ترکیب را در پوست آلوئهورا شناسایی کند که بسیاری از آنها دارای خواص ضد باکتریایی، ضد قارچی یا سایر مزایای سلامتی بودند. در این میان ۶ ترکیب با خواص حشرهکش شناخته شده بودند. این ترکیبات سمی نبودند، بنابراین هیچ نگرانی ایمنی قابل توجهی در مورد ایجاد یک حشرهکش مبتنی بر پوست آلوئه وجود نداشت.
انتهای پیام
نظرات