• چهارشنبه / ۸ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1402060805557
  • خبرنگار : 71635

سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران اعلام کرد

پوشش هزینه‌ درمان ۲۵۰۰ زوج نابارور تهرانی / تایید آنلاین دارو در داروخانه‌ها

پوشش هزینه‌ درمان ۲۵۰۰ زوج نابارور تهرانی / تایید آنلاین دارو در داروخانه‌ها

سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران، ارایه خدمات بیمه‌ای درمان ناباروری، پوشش هزینه‌های ۱۰۷ بیماری خاص و صعب‌العلاج، تایید آنلاین دارو در داروخانه‌ها ظرف ۳۰ دقیقه، دارورسانی درب منزل بیماران ام. اس و سایر اقدامات این سازمان بیمه‌گر را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد غلام‌نژاد _ سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران در نشستی خبری در خصوص خدماتی که در حوزه درمان ناباروری ارائه می‌شود، بیان کرد: قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده در راستای قوانین بالادستی بوده و در همین راستا بیمه سلامت نیز وارد شده و خدمات تخصصی و فوق تخصصی درمان ناباروری مانند IVF، IUI، میکرواینجکشن و... را تحت پوشش قرارداده است.

او تاکید کرد: اکنون بیش از ۲۵۰۰ نفر نابارور در استان تهران نشان‌دار شده و تحت پوشش قرار دارند. البته از آذر ماه سال ۱۴۰۰ تاکنون ۴۹۲۰ نفر خدمات درمان ناباروری دریافت کردند؛ چون تهران استان ارجاعی است و برخی هم از شهرستان می‌آیند و آمار بیشتر می‌شود.

وی افزود: در مراکز درمان ناباروری هزینه خدمات تا ۹۰ درصد تعرفه عمومی غیر دولتی بوده که این کمک خوبی به مقوله جوانی جمعیت است و امیدواریم در آینده نتایج بهتری از آن را شاهد باشیم.

وی در خصوص روند ارائه خدمت به بیماران خاص و صعب‌العلاج تهرانی نیز تصریح کرد: صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج کاری است که توسط بیمه سلامت ایران دنبال می‌شود. پیشتر پنج بیماری تحت عنوان خاص و صعب‌العلاج شناخته می‌شدند که اکنون ۱۰۷ بیماری را پوشش می‌دهد و ۱۰۱ هزار بیمار خاص و صعب‌العلاج در استان تهران نشان‌دار شده‌اند. هزینه‌های پرداختی در این بخش در استان تهران از ابتدای طرح ۵۵۸ میلیارد تومان بوده است.

او درباره روند اجرای طرح دارورسان در شهر تهران، توضیح داد: این طرح در مورد بیماری MS آغاز شد و در حال اجرا است؛ به شکلی که تقریبا ۱۷۰ بیمار به شکل ثابت از این طریق دارو دریافت می‌کنند و حدود ۵۰۰ پک دارویی از طرف داروخانه‌ طرف قرارداد ما برایشان ارسال شده است. این موضوع بسیار مهم است که دارو با حفظ زنجیره سرد به دست بیماران برسد.

وی افزود: یکی از طرح‌های جدید ما این است که سیستم آنلاین تایید دارو از داروخانه را داشته باشیم. نزدیک به ۴۸۰ قلم دارو مانند داروهای شیمی‌درمانی، انسولین و... وجود دارد که نیاز به تایید و تشکیل پرونده دارند که افراد می‌توانند به نزدیکترین داروخانه محل زندگی خود مراجعه کنند و تایید دارو را ظرف ۳۰ دقیقه بگیرند تا دیگر نیاز به رفت‌ وآمد در مسیرهای دور نباشد.

 غلام‌نژاد در خصوص سیاست افزایش پوشش‌های بیمه‌ای، افزود: در ابتدا طرح بیمه کردن افراد آسیب‌پذیر، با سه دهک اول درآمدی به صورت رایگان آغاز شد و بعدا به ۵ دهک اول معیشتی افزایش یافت و اکنون ۵ دهک اول درآمدی تحت پوشش بیمه رایگان سلامت قرار گرفته‌اند. بر این اساس همچنین مقرر شد دهک‌های ۶ تا ۹ نیز حق بیمه خود را با تخفیف‌های ویژه پرداخت کنند و تنها مشمولین دهک درآمدی ۱۰ ملزم به پرداخت ۱۰۰ درصد حق بیمه خود هستند و این کار بزرگ هم در دولت سیزدهم انجام گرفت. سه دهک اول هم در مراکز دولتی ذیل نظام ارجاع کاملا رایگان درمان خواهند شد. در تهران یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر شامل دهک درآمدی یک تا ۵ هستند که به شکل رایگان بیمه شدند.

وی در خصوص وضعیت پرداختی‌های اداره کل بیمه سلامت استان تهران به مراکز طرف قرارداد، اظهار کرد: پرداختی‌های سال قبل تا پایان اسفندماه ۱۴۰۱ پرداخت انجام شده است. مطالبات فروردین بیمارستان‌ها پرداخت شده و برای اردیبهشت ۱۴۰۲ نیز به زودی پرداخت انجام خواهد شد. در داروخانه‌ها نیز تا تیرماه مطالبات پرداخت شده است. پرداخت‌ها اغلب به روز هستند. پرداخت ماهانه بر اساس زمان ارائه و ارسال اسناد برای ما، انجام می‌شود. اگر تاخیری در ارسال اسناد از سوی مراکز طرف قرارداد وجود داشته باشد و یا ایراداتی در اسناد ارائه شده، وجود داشته باشد، ممکن است تاخیر در پرداخت نیز اتفاق افتد. خوشبختانه نسبت به گذشته و حتی سایر سازمان‌های بیمه‌گر در وضعیت خوب و قابل قبولی قرار داریم.  

وی درباره روند اجرای طرح دارویاری در استان تهران نیز گفت: قبل از اجرای طرح دارویاری عملا در حال تهیه داروی چند کشور دیگر هم بودیم چراکه به علت قیمت پایین دارو در کشور ما، قاچاق معکوس اتفاق می‌افتاد و از طرفی شرکت‌های داروسازی هم با مشکل مواجه شده بودند و برای رفع این مشکلات، دولت نرخ دارو را واقعی کرد اما با ارائه نسخه پزشک هیچ افزایشی در پرداخت از جیب بیماران در تهیه دارو اتفاق نمی‌افتد و مابه‌التفاوت پرداختی از سوی سازمان‌های بیمه‌گر تامین می‌شود.

سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران گفت: ذیل طرح دارویاری اقلام زیادی از داروها تحت پوشش بیمه رفتند. پیش از اجرای طرح خیلی از داروهای مشمول ارز، تحت پوشش بیمه نبودند، اما اکنون با این طرح، ۱۴۱۵ قلم دارو تحت پوشش است و بعضا هم ممکن است پوشش بیمه‌ای نداشته باشد اما مشمول ارز است و پول آن را بیمه پرداخت می‌کند. همچنین بیش از ۲۰۰ قلم داروی OTC (بدون نسخه) پس از این طرح با شرط تجویز پزشک تحت پوشش بیمه قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha