اصغر جهانگیر در گفتوگو با ایسنا درباره اقدامات معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در بحث مبارزه با مواد مخدر گفت: ما در حوزه مواد مخدر کار مشترکی را با ستاد مبارزه با مواد مخدر در سالهای اخیر داشتیم هم در بحث آگاهسازی و فعالیتهای پیشگیرانهای که در این عرصه مورد توجه قرار گرفته است و هم کمک در کمپهایی که وجود دارد مثل کمپهای ترک اعتیاد و فعالیتهای دوجانبهای را در دستور کار قرار دادیم.
وی افزود: یک کار مشترک سه جانبه بین ستاد مواد مخدر و معاونت پیشگیری قوه قضاییه با همراهی و همکاری سازمان امور اجتماعی کشور داشتیم و آن هم بحث شناسایی دانشآموزان در معرض خطر اعتیاد بوده است؛ یعنی کسانی که در این مرحله ممکن بوده که به آسیب اعتیاد دچار شوند را با طرح قاضی در مدرسه مورد شناسایی قرار دادیم و آموزشهای حقوقی لازم را ارائه دادیم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: از کار خودمان در بحث مبارزه با موادمخدر راضی نیستیم و باید فعالیتهای بیشتری صورت بگیرد زیرا مسأله اعتیاد به عنوان یک چالش جهانی مطرح است و با توجه به اینکه هم مرز با کشورهای افغانستان و کشورهایی که تولیدکننده بزرگ مواد مخدر هستند، روبرو هستیم؛ لذا لازم است که در این خصوص فعالیتهایمان بسیار هدفمند و سازمان یافته و با آینده نگری همراه باشد تا سرمایههایمان که جوانان هستند از خطر اعتیاد دور شوند.
انتهای پیام
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه:
از کار خودمان در مبارزه با مواد مخدر راضی نیستیم/ شناسایی دانشآموزان در معرض خطر با اجرای طرح «قاضی در مدرسه»
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: از کار خودمان در مبارزه با موادمخدر راضی نیستیم و باید فعالیتهای بیشتری در این زمینه صورت بگیرد.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات