به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، نشست ستاد مرکزی پیگیری اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه با حضور حجتالاسلام والمسلمین خلیلی، معاون اول قوه قضاییه با موضوع بررسی مشکلات صنعت دام و طیور برگزار شد.
این نشست با حضور ذبیح الله خداییان رئیس سازمان بازرسی کل کشور، نوری قزلچه وزیر جهاد کشاورزی، امین حسین رحیمی وزیر دادگستری، غلامعلی محمدی رئیس سازمان زندانها و جمعی از مسئولان قضایی و اجرایی کشور برگزار شد.
حجت الاسلام خلیلی در این نشست گفت: تمام مباحث مطروحه در نشستهای ستاد اقتصاد مقاومتی مورد کار کارشناسی واقع میشود، نظرات همه مسئولان گرفته میشود و قبل برگزاری این جلسات نیز چالشها و راهکارها بررسی میشود تا به نتایج و مصوبات مطلوبی جهت عرضه در نشست سران قوا برسیم و گامهای موثری برای رفع مشکلات حوزههای تولید و صنعت برداشته شود.
معاون اول قوه قضاییه گفت: نباید همه چالشها را در یک سطح ببینیم و انتظار نداشته باشیم که همه مشکلات را بتوان همزمان برطرف کرد چراکه این معضلات در طول سالها انباشته شدند و رفع آنها نیز نیازمند زمان است.
وی با پرهیز از بزرگنمایی کاستیها و مشکلات از سوی مسئولان کشور گفت: در شرایط کنونی کشور باید بیشتر به داشتههایمان اعتنا کنیم و آنها را به نسل جوان معرفی کنیم.
معاون اول قوه قضاییه با تاکید بر اینکه چنانچه دستاوردهای کشور نادیده گرفته شود به نظام جفا میشود، عنوان کرد: تمام مسئولان دنبال این هستند مشکلات و کاستیها را برطرف کرده و زندگی همراه با رفاهی را برای مردم تامین کنند.
خلیلی تاکید کرد: تصویب قانون مراحلی دارد که باید تمام این مراحل طی شود و زنجیره آن به طور کامل طی شود چراکه تجربه نشان داده هر کجا عجله شده و کار کارشناسی لازم صورت نگرفته، مشکلاتی در پی تصمیمات ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه ما مسئولان باید بدانیم مطالبه کنندگان بیشماری داریم، گفت: اگر تصمیمات ما برای مردم تبعات منفی داشته باشد، فردای قیامت باید پاسخگو باشیم.
معاون اولقوه قضاییه با تاکید براینکه دام و طیور یک صنعت مهم و تاثیرگذار در جهت تامین امنیت غذایی مردم در لایههای مختلف است، گفت: این صنعت همانند یک زنجیره است که باید لایهها و دانههای مختلف ان در نظر گرفته شود و هرکجا نقصی وجود داشت آن کاستیها برطرف شوند.
وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به حوزه هوش مصنوعی و اهمیت آن در جهان امروز گفت: هوش مصنوعی در حال تغییر ماهیت دنیاست و باید بیشتر از این پدیده جدید برای خدمت رسانی به مردم در حوزههای مختلف استفاده کنیم.
انتهای پیام
نظرات