• سه‌شنبه / ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۷:۱۵
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1404011808599
  • خبرنگار : 71955

آموزش فناوری‌های نوین در کتاب‌های هنرستانی

آموزش فناوری‌های نوین در کتاب‌های هنرستانی

مدیرکل دفتر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش، با بیان اینکه برای آموزش فناوری‌های نوین در کتاب‌های هنرستانی، کتابی مستقل با عنوان «کاربرد فناوری‌های نوین» وجود دارد که در آن هنرجویان با فناوری‌های نوین آشنا می‌شوند گفت: این آموزش‌ها متناسب با رشته‌های تحصیلی ارائه می‌شود.

عباس بیات در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه دوره‌های تخصصی متناسب با رشته‌هایی مانند صنعت، کشاورزی، خدمات و هنر طراحی شده‌اند گفت: هدف آنها به‌روزرسانی دانش و مهارت‌های هنرآموزان است. همچنین دوره‌های عمومی شامل آشنایی با فناوری‌های نوین، روش‌های تدریس روزآمد و مدیریت کلاس‌های مجازی است.

وی با بیان اینکه کمبود منابع مالی و نبود زمان کافی برای هنرآموزان از چالش‌های اصلی این فرآیند است درباره استفاده از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی در هنرستان‌ها افزود: استفاده از فناوری‌های نوین نمود فیزیکی ندارد؛ بنابراین نمی‌توانیم بگوییم که مانند تلفن همراه در دسترس هستند.

مدیرکل دفتر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش، با بیان اینکه برای آموزش فناوری‌های نوین در کتاب‌های هنرستانی، کتابی مستقل با عنوان «کاربرد فناوری‌های نوین» وجود دارد که در آن هنرجویان با فناوری‌های نوین آشنا می‌شوند ادامه داد: این آموزش‌ها متناسب با رشته‌های تحصیلی ارائه می‌شود.

بیات با بیان اینکه وقتی درس‌ها شامل عناصر تعاملی مانند بازی‌ها یا ویدئوها می‌شوند، دانش‌آموزان بیشتر احساس هیجان و انگیزه برای یادگیری می‌کنند گفت: با استفاده از فناوری، معلمان می‌توانند درس‌هایی طراحی کنند که با دانش‌آموزان ارتباط برقرار کند و حتی آنهایی که کمتر فعال هستند را تشویق کند تا لذت و آسانی بیشتری در فرآیند یادگیری پیدا کنند.

وی با اشاره به اهمیت یادگیری مادام‌العمر در حوزه فنی و حرفه‌ای، افزود: یادگیری مادام‌العمر یکی از شایستگی‌های مهم در این حوزه است، زیرا فناوری به سرعت در حال تغییر است و دانش‌آموزان در هنرستان‌ها یاد می‌گیرند چگونه اطلاعات فنی را از فضای مجازی کسب کنند.

مدیرکل دفتر آموزش‌های فنی حرفه‌ای با اشاره به چالش‌های موجود، ادامه داد: اگرچه استفاده از فناوری‌های نوین در هنرستان‌ها آغاز شده، اما هنوز به عنوان بخش اصلی و واجب در همه رشته‌ها اجرایی نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha