محمدرضا خاکسار در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه تکمیل این پروژه عظیم با تلاش شبانهروزی نیروهای شهرداری محقق شد، افزود: هم اینک بهرهبرداری از این کمربندی نیازمند مجوز پلیس راهور و نصب دوربینهای کنترل سرعت است.
وی ادامه داد: همچنین عملیات تکمیل کمربندی جنوب به طول ۲۸۰۰ متر از میدان علامه عسکری تا بلوار معصومیه نیز هم اینک با انجام جدولگذاری آغاز شده است و بنا بر پیشبینی شهرداری، این پروژه هم تا ۳۰ شهریورماه تکمیل خواهد شد.
خاکسار تصریح کرد: خوشبختانه با انجام اصلاحات هندسی صورت گرفته، اقدامات خوبی در جهت روانسازی ترافیک سطح شهر صورت گرفته و اجرای پروژههایی مانند اصلاح هندسی در فردوسی ۹، سپاه ۳ و آزادی ۲۳ نیز از برنامههای سالجاری است.
وی یادآور شد: پروژه ساختمان جدید شهرداری نیز در حال تکمیل است و قطعا در سالجاری این پروژه که از سرمایههای شهر است مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
وی بیان کرد: حوزه عمرانی شهرداری ساوه در سال ۱۴۰۳ توانست با تولید بیش از ۹۰ هزار تن آسفالت رکورد خوبی را کسب کند و علاوه بر کمربندی شرق شهر بخش زیادی از کوچه و معابر شهر را تحت پوشش آسفالت قرار دهد که کسب این میزان تولید توانست رضایت نسبی شهروندان ساوجی را در اجرای نهضت آسفالت جلب کند.
به گفته خاکسار با تکمیل پروژه آسفالت کمربندی شرق، شهرداری امسال میتواند حجم قابل توجهی از توان مهندسی سازمان عمران را به آسفالت معابر و بازآفرینی شهری متمایل کند.
رئیس کمیسیون عمران شهری شورای اسلامی شهر ساوه گفت: با نگاهی واقعبینانه به نیازهای شهر و اولویتبندی پروژهها بر اساس ضرورت، مدیریت شهری تصمیم گرفته است از اجرای پروژههایی که ضرورت ندارند، صرفنظر کند.
وی با اشاره به اولویتهای دوره ششم مدیریت شهری اظهار کرد: توجه جدی به پروژههای زیربنایی و زیرساختی شهر در صدر برنامههای این دوره قرار داشته و دارد.
خاکسار افزود: از مهمترین اولویتهای دوره ششم مدیریت شهری، اجرای پروژههایی است که اگرچه ممکن است به چشم نیایند، اما از نظر اهمیت، نقش کلیدی در توسعه پایدار شهری ایفا میکنند که از جمله این پروژهها میتوان به اجرای رینگ اطراف شهر کمربندی شرق و جنوب به طول حدود ۱۱ کیلومتر اشاره کرد.
وی با تاکید بر اینکه بیشتر این پروژههای بزرگ مانند شهرک صنوف آلاینده در دل شهر قرار ندارند و به همین دلیل از دید عموم مردم پنهان میمانند، تصریح کرد: حجم کاری که در این پروژهها انجام شده، گویای عظمت و گستردگی آنهاست و حجم بالای عملیات اجرایی و بودجه کلانی که برای این پروژهها تخصیص یافته، نشاندهنده جدیت و اهمیت اجرای آنها در راستای ارتقای زیرساختهای شهر است.
وی در پایان با تاکید بر تداوم رویکرد زیرساختمحور مدیریت شهری گفت: اجرای پروژههای زیربنایی، افزایش بهرهوری منابع، بهبود کیفیت زندگی در محلات و حمایت از کارکنان، محورهایی هستند که در ادامه مسیر نیز با قدرت پیگیری خواهند شد.
انتهای پیام
نظرات