• چهارشنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۷:۵۶
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1404012613864
  • خبرنگار : 71955

معاون وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد

دریافت «پول» برای جبران عقب‌ماندگی درسی دانش‌آموزان «ممنوع»/ تدریس ۳ درس برای دانش‌آموزان «نیازمند تلاش بیشتر»

دریافت «پول» برای جبران عقب‌ماندگی درسی دانش‌آموزان «ممنوع»/ تدریس ۳ درس برای دانش‌آموزان «نیازمند تلاش بیشتر»

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه دوران باقی‌مانده سال تحصیلی، زمان طلایی برای جبران عقب‌ماندگی درسی دانش‌آموزان است به طرح حامی اشاره کرد و گفت: دریافت هرگونه وجه از خانواده‌ها در قالب این طرح غیرقابل‌قبول و «ممنوع» است.

رضوان حکیم‌زاده، در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه دوره ابتدایی، دوره یادگیری مهارت‌های سواد پایه برای دانش‌آموزان است، گفت: در برنامه امسال، «طرح حامی» در نظر گرفته شده تا حمایت آموزشی مستمر از دانش‌آموزان و یادگیرندگان انجام شود.

وی با اشاره به اینکه بر اساس این طرح، دانش‌آموزانی که در ارزشیابی کیفی-توصیفی نوبت اول در دروس فارسی، علوم و ریاضی نتیجه «نیازمند به تلاش بیشتر» و «قابل قبول» را کسب کرده‌اند، به‌عنوان جامعه هدف در نظر گرفته شده‌اند، افزود: در مدارس، با هدایت مدیران و در قالب ساعت‌های جبرانی، تلاش بیشتری برای بهبود وضعیت تحصیلی این دسته از دانش‌آموزان انجام خواهد شد.

معاون آموزش ابتدایی ادامه داد: این طرح هم‌اکنون به مدارس سراسر کشور ابلاغ شده و اسامی دانش‌آموزان مشمول، توسط مدارس استخراج و ثبت شده‌اند. فرصت باقی‌مانده از سال تحصیلی به‌عنوان دوران طلایی برای جبران عقب‌ماندگی‌های تحصیلی تلقی می‌شود و ضروری است مدیران و معلمان با جدیت از این فرصت بهره بگیرند.

حکیم‌زاده با تأکید بر اینکه دریافت هرگونه وجه از خانواده‌ها در قالب این طرح غیرقابل‌قبول و ممنوع است، گفت: برای اجرای طرح حامی اعتبارات مشخصی اختصاص یافته و به استان‌ها ارسال شده است. علاوه بر این، از ظرفیت نیروهای داوطلب و همراه نیز استفاده خواهد شد. دریافت هزینه از دانش‌آموزان و خانواده‌ها در چارچوب این طرح به هیچ عنوان مورد تأیید وزارت آموزش‌وپرورش نیست.

وی در پایان با تأکید بر نقش مهم مشارکت خانواده‌ها گفت: از والدین می‌خواهیم ضمن همکاری با مدارس، فرزندان خود را برای حضور مؤثر در این کلاس‌های جبرانی تشویق کنند تا شاهد ارتقاء سطح یادگیری در پایان سال تحصیلی باشیم .

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۸ ۰۹:۴۴

بعضی معلما که خوب درس نمیدن پوست مادرا کندس

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۸ ۱۰:۳۰

یادش بخیرمعلمهای سخت گیرودرعین حال متعهددردهه۶۰شصت و دهه۷۰برای دانش آموزان درس نخوان یاضعیف ازلحاظ نمرات درسی دروقت آزاد«کلاس جبرانی»برگزارمی کردندوهیچ دستمزدپولی ازهیچ کس دریافت نمی کردند!زمانی که ازهر۲۰معلم دردهه۶۰،یه معلم هم خودرویاماشین نداشت!

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۰۱ ۱۲:۳۳

کجای قانون چنین چیزی هست!!؟اونا مردم بد عادت کردن

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۸ ۱۰:۳۱

با سلام حتی در انجام این طرح هم جانب حق و عدالت نادیده گرفته شد، بنده که در آبان ماه تشخیص دادم بیشتر دانش آموزانم در پایه دوم نیاز به تلاش و حتی اختلال یادگیری دارند.تا ترم اول با تلاش بی وقفه آنها را به حد خوب رساندم، این زحمت را نادیده گرفتند.....؟!

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۸ ۱۰:۴۸

الان معلم چهارم ابتدایی مدرسه در استان البرز کلاس ریاضی گذاشته ۱۰جلسه یک میلیون

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۸ ۱۴:۱۸

متاسفانه تو مدارس استان گیلان چه مدیر چه معلم اصلا با دل وجون به بچه ها درس نمیدن روش خودوشونو پیاده میکنن حالا هرکی میخواد درس روبفهمه هرکی هم که نفهمید ویادنگرفت درهفته کلاس ریاضی روباساعتی ۵۰هزارتومن گذاشتن

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۹ ۰۰:۴۰

کلاسها را تا پایان سال تشکیل نمیدهند وبی کیفیت وبدون برنامه برگزار میکنند وتاثیری در درس دانش اموزان نداشته وندارد با چند جلسه الکی کلاسها تمام میشه .....

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۹ ۱۱:۱۹

کار کردن با دانش آموز ضعیف وظیفه خانواده است معلم طبق ساعت تدریس خودش دارد درس می دهد و دانش آموزانی که خوب دقت می کنند یاد می گیرند دانش آموز ضعیف خودش باید جبران کم دقتی را بدهد

avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۹ ۲۱:۳۱

کلا کلاس رها شده و به جبرانی واگذار شده وگرفتن پول

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۰۱ ۰۸:۳۴

بعضی معلم ها هستند که حیفه اسم معلم رو روی اونها گذاشت قبل از عید خودشون اعلام کردند به دانش آموزها که دیگه کلاس نیایید تا خودشون زودتر تعطیل بشن،خوب از اون اوقات می توانستند به عنوان جبران عقب ماندگی‌ها استفاده کنند.همینجوریش چقدر مجازی بودند بچه ها

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۰۱ ۰۹:۵۳

معلم به اندازه کافی تلاش می‌کنه..نصف بیشترش با خانواده س...البته نه هر خانواده ای..بیشتر مادرا بی خیال هستن...

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۰۱ ۱۰:۳۳

مادر باید مادریش رو بکنه وطیفه معلم هم درس دادنه

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۰۱ ۱۰:۲۰

خانواده هایی که در مدت تحصیل بی خیال فرزندانشانند و اصلا به درس و‌ مشق و‌حتی کتاب آوردن بچه کاری ندارند و دنبال سفرو تفریح و مهمانی و‌کار خودشانند برعکس از معلم بیشتر انتظار دارند.فکر می کنند معلم می تواند همه چیز را در مغز بچه فرو کند.

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۰۱ ۱۰:۲۴

اگرخود بچه سرکلاس آرام بنشیند و به درس توجه کند نیازی به تدریس خصوصی ندارد معلمان کارشان را خوب بلدند و هر مطلب را چند بار تکرار می کنند مشکل بچه را باید برطرف کرد و انگ به معلم نزد.کلاس خصوصی غیر از ساعات مدرسه هزینه دارد خود شما رایگان کارمی کنید؟

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۰۱ ۲۳:۵۳

معلم و امکانات مدارس،دانش آموز و خانواده ۳ ضلع آموزشی مثلث نظام جدید آموزشی هستند (برخلاف گذشته که معلم فقط آموزش می داد و از هر روش تنبیهی استفاده می کرد) اگر هر کدام وظیفه شونو خوب انجام ندن مثلث آموزشی خراب میشه و بار روی بقیه میفته.

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۰۴ ۱۱:۰۷

طرح یعنی چی؟! وقتی همه می دانند ضعف وجود دارد میخواهید طرح بدهید و چهار تا حرف را به هم بچسبانید یک کلمه جدید و طرح جدید بسازید یعنی که داریم کار میکنیم باید هر کس در هر پست و مقام برای رفع کم کاری و بی توجهی به معلم و دانش آموز تلاش کند راه این است